Premier League afgøres i aften

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC

Så er det blevet tid til det store show i The O2, Premier League skal afgøres.

Mange uger er gået og mange kampe er spillet, men nu er det tid til den helt store finaledag i Premier League.

Fire spillere står tilbage, efter de har kæmpet i over 3 måneder, for at nå til denne del af turneringen.

Sidste års finalist Peter Wright, er ikke til at finde blandt de sidste fire, så det er sikkert, at vi kommer til at se minimum et nyt ansigt i finalen.

Sidste års vinder Michael van Gerwen har været fuldstændig suveræn igennem det meste af turneringen og derfor er han selvfølgelig klar til semifinalen mod verdensmesteren Rob Cross.

I den anden semifinale står lidt overraskende Michael Smith, som skal op imod Gary Anderson. De to semifinaler spilles bedst af 19 legs.

Michael van Gerwen v Rob Cross [1: 1.16 2: 5.00]

Bookmakerne er ikke i tvivl, MvG vinder dette opgør. Det virker da også mest sandsynligt, når man kigger på hvordan de to spillere har set ud i løbet af turneringen. Michael van Gerwen har spillet absolut fantastisk i dette års Premier League, måske lige på nær dagene i Holland, som ikke var så fantastiske.

Modsat har Rob Cross overhovedet ikke lignet den mand, som vandt verdensmesterskabet tilbage i januar. Han har haft en meget svingende sæson og det samme har været gældende for hans kampe i Premier League. De to indbyrdes opgør i turneringen har også budt på to sejre til Michael van Gerwen, begge vundet med 7-2.

Bud på kampen: Michael van Gerwen vinder 10-6

Hvem vinder kampen?

  • Michael van Gerwen (88%, 14 Stemmer)
  • Rob Cross (13%, 2 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 16

Indlæser ... Indlæser ...

Michael Smith v Gary Anderson [1: 3.20 2: 1.36]

Gary Anderson er også blevet gjort til rimelig stor favorit af bookmakerne, men dette opgør ligner mere en tæt affære end den første semifinale gør.

Michael Smith startede som lyn og torden i turneringen og var nærmest uovervindelig. Han er dog gået en smule ned i kadence i den anden halvdel af turneringen, men har dog stadig spillet med et pænt niveau.

Gary Anderson havde til gengæld lidt startvanskeligheder, men han er senere kommet efter det. For tiden ser det dog ud til, at Gary Anderson er den, som er i bedst form af de to spillere, men kan Michael Smith få styr på hovedet i aften, så er det slet ikke givet, at Gary Anderson får det nemt.

Bud på kampen: Gary Anderson vinder 10-9

Hvem vinder kampen?

  • Michael Smith (56%, 10 Stemmer)
  • Gary Anderson (44%, 8 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 18

Indlæser ... Indlæser ...

Finalen spilles bedst af 21 legs og vinderen her kan smide 250.000 pund ind på bankkontoen.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*