BREAKING: Vladimir Andersen har fundet ny klub

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

Den tilbagevendte Vladimir Andersen har fundet ny klub.

For en måned siden gjorde Vladimir Andersen comeback efter et års karantæne fra Dansk Dart Union. Det gjorde han på fornem manér, da han sejrede i både U35- og B-rækken ved Samsø Open, hvor det i øvrigt også blev til guld i herredoublen, mens han i mix måtte tage til takke med sølv.

Nu har den 28-årige tidligere danmarksmester så endelig fundet en ny klub. Et klubvalg som nok kommer som en overraskelse for de fleste. Fremover skal Vladimir nemlig tørne ud for grænsebyen Padborg, som pt. ligger til oprykning i landets anden bedste række. Mange havde ellers forventet at Vladimir fremover ville præsentere enten Lido eller Dart Odense.

– Jeg er rigtig glad for at det er blevet Padborg. Det er nogle super rare mennesker, og så er de jo kendt for at lave vildt god mad, griner Vladimir Andersen i forbindelse med offentliggørelsen af det nye klubvalg.

– Samtidig spiller de jo i 2. division, hvilket passer mig rigtig godt. Jeg har fortalt klubben at jeg ikke kommer for at tage en anden mands plads på holdet, så hvis de ikke lader mig spille, så er det helt fint, tilføjer Vladimir, som dermed bekræfter at han oprigtig ikke har ambitioner om at spille med i landets bedste række lige foreløbig.

Klubskiftet er endnu ikke officielt, da de administrative formaliteter endnu ikke er gennemført. Disse forventes dog at være ordnet i morgen.

Tror du, at Vladimir Andersen igen kommer til at ligge nummer 1 på den danske rangliste?

Indlæser ... Indlæser ...

2 Comments

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*