Justin Pipe efter nederlag: Du er en snyder

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

Justin Pipe var tydeligvis ikke tilfreds med Alan Norris efter søndagens nederlag.

World Grand Prix er altid garant for overraskelser og dramatik. Indtil nu har vi været vidne til en stribe af overraskelser, hvor Michael van Gerwen, Adrian Lewis, James Wade og Kim Huybrechts er blandt de store navne, som allerede efter første runde har måttet pakke dart-etuierne sammen.

Nu er der så nyt drama at berette om – denne gang i en lidt anden facon.

2013-semifinalisten, Justin Pipe, indledte søndag aften sin togt på succes ved double-ind/double-ud turneringen. Det var dog uden den store succes, hvor Pipe, efter at have ført 1-0 i set, måtte se sig slået af verdensranglistens nummer 18, Alan Norris.

Umiddelbart i midten af 3. set, begyndte Pipe at antyde, at han ikke var tilfreds med et eller andet. Flere gange stoppede han op før sit kast, hvorefter han kiggede irriteret rundt. På daværende tidspunkt var det svært at gennemskue, hvad Pipe var utilfreds med, og efter kampen var forvirringen total, da Pipe kun nødigt takkede Norris for kampen, og hurtigt forlod scenen. En episode som kan ses i videoen nedenfor:

Nu åbner Pipe dog op for spekulationerne, da han mandag bl.a. skrev følgende på sin Facebook-profil (rettelse: Justin Pipe har sidenhen slettet opslaget, hvorfor der ikke længere kan linkes direkte til det oprindelige opslag):

“I det første set var der intet. Ved 1-1 begyndte det, og herfra blev det kun værre”

“Hvis man i sport ikke optræder som en sportsmand og du tyer til tricks gennem kampen, så er man i min bog en snyder. Hvis man snyder for at vinde penge, så stjæler man, og så er man en tyv” afslutter Pipe kryptisk på sin Facebook-profil, uden at der dog kan være tvivl om, hvad han hentyder til.

Det er ikke første gang at Justin Pipe har været ude med kryptiske kommentarer efter et nederlag. Efter sit nederlag til Christian Kist ved VM i 2016 var Pipe klar i spyttet, og truede bl.a. med karrierestop. Et karrierestop som bekendt aldrig blev til mere end truslen.

Har Justin Pipe ret i sin kritik af Alan Norris?

Indlæser ... Indlæser ...

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*