Dansk topspiller skifter til Aabenraa

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Arkiv

Tonni Sørensen har de seneste sæsoner repræsenteret Kolding Dartklub i 2. division. Fremover vil han repræsentere 1. divisionsklubben Aabenraa.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan.

Det har længe været en offentlig kendt hemmelighed, at 44-årige Tonni Sørensen ville skifte 2. divisionsklubben Kolding ud med 1. divisionsklubben Aabenraa.

Nu er skiftet så en realitet. Det fremgår af Dansk Dart Unions hjemmeside, hvor Tonni Sørensen nu er registreret som Aabenraa-spiller.

Tonni Sørensen har i 2023 vundet 57 ud af sine 68 kampe i landets næstbedste række. Her står han noteret for et solidt gennemsnit på 19,08 pile per vundet leg. Herudover har han gennem det seneste år leveret flere nævneværdige resultater ved diverse nationale ranglisteturneringer. Tilbage i november var han eksempelvis i finalen ved Dart Odense Open, inden han i januar spillede sig i semifinalen ved Aabenraa Open. I skrivende stund er Tonni Sørensen desuden placeret som nummer 17 på Søren Søgaard-ranglisten, og kvalificerede sig for nylig til 2023-udgaven af Dansk Dart Superliga.

Såfremt Tonni Sørensen tilspiller sig en plads på førsteholdet i Aabenraa, så kan han komme til at tørne ud for klubben side om side med navne som Andreas Toft Jørgensen, Niels-Jørgen Hansen, Daniel Vogt, Thomas Jensen Skriver og Michael Seemann.


Læs også:

Peter Wright med tiltrængt succes: Vandt Czech Darts Open

Ole Jørgensen triumferede i Slangerup: Her er alle kvalificerede spillere ved Dansk Dart Superliga 2023

Jeppe Stolt efterudtaget til bruttolandsholdet


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*