Video: Stor forvirring da Brian Løkken spillede sig i kvartfinalen ved Tallinn Open

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Mikal Schlosser/PDC

Brian Løkken spillede sig søndag i kvartfinalen ved WDF-turneringen Tallinn Open i Estland.

Den tidligere danske landsholdsspiller og deltager ved BDO’s verdensmesterskab Brian Løkken var i den forgangne weekend i aktion ved de to WDF-turneringer Estonian Open og Tallinn Open i den estiske hovedstad Tallinn.

Her lagde sjællænderen ud med at spillede sig blandt de sidste 32 ved lørdagens Estonian Open. Efter at have vundet sine første to kampe med cifrene 4-0 tabte han sidenhen 4-2 til engelske Andy Hyland.

Allerede dagen efter fik Brian Løkken dog revanche. For anden dag i træk vandt danskeren således sine to første kampe med cifrene 4-0, hvorefter han endnu engang stødte ind i Andy Hyland i tredje runde. Denne gang trak 48-årige Løkken det længste strå med en sejr på 4-3 og et fornemt gennemsnit på 87,16.

Der var dog stor forvirring, da Brian Løkken satte den afgørende pil i double 20. På scoretavlen stod der nemlig, at Brian Løkken havde 20 point tilbage, efter at tavleføreren havde indtastet en forkert score efter danskerens tidligere indgang. Tavleføreren indrømmede dog fejlen, og Brian Løkken blev noteret for en sejr. Du kan se den specielle episode i videoen her nedenfor (18:22 inde i videoen).

I 1/8-finalen fulgte Brian Løkken op med en sejr på 4-0 over lettiske Laimonis Naglis, inden han i kvartfinalen tabte 4-2 til svenske Roland Lenngren.

Mens Estonian Open blev vundet af Valters Melderis fra Letland, så vandt engelske John Scott Tallinn Open.

Dansk succes i juniorrækken

Brian Løkken var ikke den eneste dansker, der deltog ved weekendens turneringer i Estland. Også Marianne Munksø deltog i damernes turneringer, og spillede sig lørdag i kvartfinalen ved Estonian Open.

Den største danske succes blev dog leveret i juniorrækken. Her formåede den danske juniorlandsholdsspiller Lukas Jensen at vinde juniorrækken ved Tallinn Open, efter han besejrede landsmanden Sebastian Bech i finalen.

Du kan skabe dig et overblik over samtlige resultater fra weekendens turneringer i Estland på DartConnect.


Læs også:

Henriette Honoré og Janni Larsen spillede sig i semifinalen ved Croatian Open & Masters

Vladimir Andersen vandt Pro Tour på Island – Benjamin Drue Reus nærmer sig World Cup-debut

Damelandsholdet er rejst til Kroatien – deltager ved Croatian Open og Croatian Masters


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*