Officielt: Disse danskere kæmper om kvalifikation til Danish Darts Open

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

I alt er 39 spillere tilmeldt den danske kvalifikationsturnering til Danish Darts Open.

Når PDC’s Europa Tour i den kommende weekend gæster Brøndbyhallen i København, så vil det være første gang nogensinde, at en PDC ProTour afvikles i Skandinavien. I samme ombæring er to danske spillere sikret deltagelse ved turneringen. Det vil være blot anden gang i historien, og første gang siden Per Laursens deltagelse ved Dutch Darts Masters i 2012, at en dansker får chancen på den prestigefyldte Europa Tour, hvor spillerne er sikret minimum 1000 pund (8.500 kr.), blot for at kvalificere sig til turneringens første runde. Selve kvalifikationsturneringen finder sted torsdag den 21. juni klokken 17:00 i København.

Blandt favoritterne til at tage en af de eftertragtede billetter vil særligt spillere som Vladimir Andersen, Brian Løkken, Ulrich Meyn og Glenn Honoré have realstiske forhåbninger om at kvalificere sig, alt imens også den firedobbelte individuelle danske mester, Per Laursen, på trods af en tvivlende formkurve, må betragtes som medlem af favoritfeltet.

Bemærkelsesværdigt er det dog, at en række af DDU’s ellers faste landsholdsspillere har valgt ikke at stille til start i turneringen, heriblandt Mogens ‘Turbo’ Christensen samt Lars ‘XL’ Helsinghof. Sidstnævnte af forståelige, private årsager. Derudover er øvrige danske profiler, såsom Frank Andreasen (Assens), Alex Jensen (Potten) og Dennis Lindskjold (Fluen) heller ikke at finde på deltagerlisten, hvilket kan vise sig at have konsekvens for kvaliteten af de spillere, som i sidste ende kvalificerer sig.

Fraværdet af de førnævnte profiler vil formentlig blive mødt med lettelse af nogle af de øvrige danske spillere som på en god dag kan have potentiale til at skabe overraskelsen – heriblandt de tre unge bruttolandsholdsspillere, 22-årige Daniel Jensen, 20-årige Nicolai Rasmussen samt 19-årige Benjamin Drue Reus, men også spillere som Niels-Jørgen Hansen, Niels Heinsøe, Nicolai Olsen, Rene Johansen og Bent Otto Lambertsen har før vist potentiale til at kunne slå til på dagen.

Du kan se den fulde liste over de deltagende spillere her nedenfor.

Hvem tror du vinder de to kvalifikationsbilletter (to stemmer)

  • Vladimir Andersen (27%, 181 Stemmer)
  • Per Laursen (23%, 157 Stemmer)
  • En anden (16%, 107 Stemmer)
  • Brian Løkken (15%, 104 Stemmer)
  • Ulrich Meyn (8%, 56 Stemmer)
  • Glenn Honoré (5%, 35 Stemmer)
  • Niels Heinsøe (4%, 30 Stemmer)
  • Niels-Jørgen Hansen (1%, 8 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 416

Indlæser ... Indlæser ...

Deltagere ved kvalifikationsturneringen til Danish Darts Open 2018
Allan Rask (Islev)
Benjamin Drue Reus (Assens)
Bent Otto Lambertsen (Aros)
Brian Buur (Stifterne)
Brian Løkken (DK26 Hvidovre)
Brian S. Andersen (Studsen)
Dan Jensen (Odsherred)
Daniel Jahn Hadberg Drue (Samsø)
Daniel Jensen (Holbæk)
Glenn Honoré (Kælderen)
Henrik Hansen (Ringsted)
Henrik Primdal (Hovsa)
Ivan Springborg (Stifterne)
Jesper Pedersen (Holeby)
Jesper Skovgaard (Guldborgsund)
Jimmy Wawazonek (Assens)
Justin Thurley (Hinnerup)
Jørgen Ejlertsen (Holbæk)
Kenneth Byø (DK26 Hvidovre)
Kim Knudsen (Kjøge)
Marcus Holm (Ringsted)
Mikkel Knudsen (Royal)
Nicolai Olsen (Holbæk)
Nicolai Rasmussen (Potten)
Niels Heinsøe (Potten)
Niels-Jørgen Hansen (Aarbenraa)
Ole Jørgensen (Ringsted)
Ole Nissen (Holeby)
Palle Madsen (Odins)
Per Laursen (Potten)
Rene Johansen (Ringsted)
Sebastian Folsach (Aros)
Søren Vittarp (Stifterne)
Thomas Hesteng (Odsherred)
Tom Veje Kristensen (Aros)
Ulrich Meyn (DK26 Hvidovre)
Uni Árting (Færøerne)
Vladimir Andersen (Padborg)
Winfried Kuchel (Holeby)

1 Comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*