Damelandsholdet er rejst til Kroatien – deltager ved Croatian Open og Croatian Masters

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Privat

Det danske damelandshold er rejst til Kroatien, hvor de i weekenden deltager ved WDF-turneringerne Croatian Open og Croatian Masters. Fra venstre: Angeline Merlit (landstræner), Kirsten Byø, Anja Springborg, Merete Kjær, Janni Larsen, Henriette Honoré og Michelle Merlit.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan.

Den danske damelandstræner Angeline Merlit og hendes seks bruttolandsholdsspillere er i dag rejst mod Kroatien, hvor de lørdag og søndag deltager ved de to WDF-turneringer Croatian Open og Croatian Masters.

De to turneringer afholdes begge i den kroatiske hovedstad Zagreb, og er kategoriseret som henholdsvis bronze- og sølv-turnering i WDF-systemet. Det betyder, at de ikke giver lige så mange point til verdensranglisten som henholdsvis de såkaldte majors- og guldturneringer.

I alt har 22 spillere tilmeldt sig damernes Croatian Open, mens der vil være 27 damer til start ved Croatian Masters. Blandt de mest profilerede deltagere er WDF-verdensranglistens nummer 13 Aletta Wajer fra Holland og nummer 17 Veronika Ihász fra Ungarn. Den højst placerede dansker er Michelle Merlit, der indtager en placering som nummer 71 på verdensranglisten.

Resultaterne fra de enkelte kampe ved Croatian Open og Croatian Masters vil kunne følges live på DartConnect. Begge turneringer begynder klokken 13:30 dansk tid henholdsvis lørdag og søndag.


Læs også:

Michelle Merlit i kvartfinalen ved Spanien Open – Simon Bak blandt de sidste 16

24-årige Jeppe Stolt vandt det Jysk-Fynske mesterskab

Henriette Honoré i semifinalen ved Swedish Open – Benjamin Drue Reus blev bedste danske herrespiller


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*