Dansk Dart Superliga: Brian Løkken tog sejren i tredje spillerunde

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Mikal Schlosser/PDC

Brian Løkken konsoliderer sin andenplads i den samlede stilling i Dansk Dart Superliga, efter han søndag vandt tredje spillerunde.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

Samlet set var niveauet i tredje spillerunde af Dansk Dart Superliga ikke nær så højt som i de to foregående. Men det vil næppe fylde meget hos 47-årige Brian Løkken, der med ni sejre ud af 11 mulige søndag noterede sig for den samlede sejr for runden.

Brian Løkken fik således et enkelt point mere end den blot 16-årige juniorlandsholdsspiller Nikolaj Jørgensen, og konsoliderer på den baggrund sin andenplads i den samlede stilling, der fortsat føres af Ulrich Meyn, der vandt de første to indledende spillerunder.

Søndagens kampprogram blev påvirket af, at Thomas Jensen Skriver efter sine første fire kampe valgte at trække sig fra dagens resterende kampe. Afbuddet betød, at de syv spillere som Thomas Jensen Skriver ikke nåede at spille mod blev tildelt skrivebordssejre på 5-0.

Der er nu kun en enkelt spillerunde tilbage i Dansk Dart Superliga, inden finalestævnet spilles den 4. december. Kun top otte i tabellen kvalificerer sig til finalestævnet.


Stillingen i tredje spillerunde i Dansk Dart Superliga

Foto: Dansk Dart Superliga

Den samlede stilling i Dansk Dart Superliga efter tredje spillerunde

Foto: Dansk Dart Superliga

Læs også:

Svensk dominans ved Nordic Cup Open – Brian Løkken og Michelle Merlit blev bedste danskere

Joe Cullen tog sejren ved Hungarian Darts Trophy

Forudsigelse: Sådan ender grundspillet i Dansk Dart Superliga

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*