Ingen dansk succes på førstedagen af Danish Darts Open

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC

Førstedagen er overstået af Danish Darts Open 2018 og det blev ikke en succes for danskerne.

Spændingen var tydelig at mærke, da den første kamp i dag mellem Rusty-Jake Rodriquez og William O’Connor var lige oppe over. Folk var ellevilde, men det skulle blive endnu vildere.

Dagens første kamp lagde et godt fundament for dagen. En nervepirrende kamp blev til sidst vundet 6-5 af den unge østriger.

Herefter så vi folk som Krzysztof Ratajski og Martin Schindler lade livet i turneringen. Midt i det hele blev det så til en sejr for litauiske Darius Labanauskas, som lige akkurat hev en 6-5 sejr i hus mod Richard North.

Eftermiddagssessionen blev lukket af med et brag. Madars Razma spillede en fabelagtig kamp med et snit på 104,86 og en sejr på 6-0 over Jeffrey de Zwaan som slet ikke ramte dagen.

Så blev det aften og nu var folk klar. Per Laursen skulle i aktion og publikum var ellevilde. Fra start af blev der jublet og danset, når Per Laursen lavede en god scorer. Til gengæld var det en ren heksekeddel for Steve West, som virkelig måtte mærke det danske pres. Kampen var meget lige i en lang periode og da Per lavede en flot lukning på 142, begyndte man virkelig at tro på det. Desværre fandt Steve West lige det ekstra gear, samtidig med at Per begyndte at svinge i niveau. Derfor kunne West også hive en 6-4 sejr i land til sidst.

I en kort besked efter kampen takker Per Laursen dog de danske tilskuere for den massive opbakning.

“Jeg kan kun sige en ting. Fantastisk opbakning fra publikum. Mange tak for det”, lyder det fra Per Laursen.

Ikke lang tid efter var det svenske Dennis Nilsson som måtte erkende, at han heller ikke er med i anden runde. På trods af en 4-0 føring blev det til et nederlag på 6-4 til Ricky Evans.

Herefter blev det til noget af en langgaber mellem Adrian Lewis og Ted Evetts. Lewis kunne dog trække sig ud af den med en sejr på 6-3.

Så var det endelig blevet tid til Brian Løkken. Han skulle op mod Cristo Reyes, og det skulle vise sig at blive for stor en mundfuld for den ellers dygtige dansker. På trods af et gennemsnit, som var lidt højere end Per Larusens, måtte Brian Løkken nøjes med at tage to sæt mod den velspillende spanier, som dermed eliminerede de sidste danske drømme.

Aftenen blev lukket af, med en 6-4 sejr til Max Hopp i det rene tyske opgør mod Dragutin Horvat.

Nu kan vi se frem til i morgen, hvor de helt store drenge træder ind i turneringen. I mellemtiden kan man tage et kig på samtlige af dagens resultater herunder:

Rusty-Jake Rodriguez 6-5 William O’Connor
Ryan Joyce 6-2 Krzysztof Ratajski
Brendan Dolan 6-4 Martin Schindler
Jermaine Wattimena 6-5 Wayne Jones
Darius Labanauskas 6-5 Richard North
Steve Beaton 6-2 Adam Huckvale
Barry Lynn 6-5 Chris Dobey
Madars Razma 6-0 Jeffrey de Zwaan

Jelle Klaasen 6-5 Mickey Mansell
Scott Taylor 6-5 Robert Thornton
Steve West 6-4 Per Laursen
Peter Jacques 6-4 Paul Nicholson
Ricky Evans 6-4 Dennis Nilsson
Adrian Lewis 6-3 Ted Evetts
Cristo Reyes 6-2 Brian Lokken
Max Hopp 6-4 Dragutin Horvat

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*