Utroligt: 21-årigt stortalent snitter 121,88 på PDC’s Pro Tour

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Kais Bodensieck/PDC Europe

Den bare 21-årige nordirer, Josh Rock, har onsdag eftermiddag leveret et fænomenalt gennemsnit på 121,88 på PDC’s Pro Tour.

Det er kun lidt over et halvt år siden, at 21-årige Josh Rock vandt et Tour Card ved PDC’s Q-School. Allerede små syv måneder senere har nordireren dog flere gange gjort positivt opmærksom på sig selv på eksempelvis PDC’s Players Championship- og Europa Tour, og i dag er tilsyneladende ingen undtagelse.

Ved sæsonens 22. Players Championship-turnering, der i skrivende stund fortsat er i gang, har Josh Rock således besejret landsmanden Brendan Dolan med et forrygende gennemsnit på hele 121,88.

Det funklende stortalent vandt sine legs i 11, 12, 16, 12, 11 og 12 dart, mens Brendan Dolan selv noterede sig for en enkelt 15-darter. Kampen blev spillet på den ene af PDC’s TV-baner, og seere verden over kunne derfor følge med i Rocks suveræne sejr, der foruden seks 180’ere også indeholdt en 121-lukning for at afgøre kampen.

Josh Rocks højeste dokumenterede gennemsnit forud for i dag lød på 112,56, og blev leveret ved en kvalifikationsturnering til Europa Touren.

Gennemsnittet på 121,88 er det tredjehøjeste gennemsnit på Players Championship-touren, siden PDC første gang benyttede sig af DartConnect i 2018. I 2021 leverede José de Sousa et gennemsnit på 127,01 i en sejr over William Borland, mens Peter Wright i 2019 snittede 123,53 i en sejr over Krzysztof Ratajski.

Players Championship 22 er i skrivende stund fortsat ved at blive spillet, og kan følges live på DartConnect, mens udvalgte kampe kan ses live på PDC.tv.


Læs også:

Vladimir Andersen til Dartnyheder.dk: Derfor spiller jeg ikke på Pro Touren i næste uge

Vanvittig præstation: José de Sousa har slået verdensrekorden for højeste gennemsnit nogensinde

Overblik: Sådan kvalificerer Vladimir Andersen sig til VM

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*