Video: Gerwyn Price laver 9-darter ved World Matchplay

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Gerwyn Price har for kort tid siden lavet en 9-darter ved World Matchplay.

Allerede i februar slog Gerwyn Price rekord, da han som den første spiller nogensinde præsterede at lave tre 9-dartere i samme kalenderår. Nu har sidste års verdensmester så udbygget rekorden, da han for kort tid siden leverede endnu et perfekt leg til samlingen i lørdagens semifinaleopgør mod Danny Noppert ved PDC’s World Matchplay.

I skrivende stund er den pågældende semifinale endnu ikke afgjort. Når den er færdigspillet vil der blive taget hul på aftenens anden semifinale mellem Michael van Gerwen og Dimitri Van den Bergh. Begge kampe kan ses live på PDC.tv og Viaplay. TV3 Sport sender kampene forskudt fra klokken 00:15 natten til søndag.

Gerwyn Prices 9-darter ved World Matchplay er hans sjette i karrieren. Det er i øvrigt første gang siden 2018, at publikummet i Winter Gardens i engelske Blackpool får lov til at overvære en 9-darter. Dengang var det Gary Anderson i kvartfinalen mod Joe Cullen.

Du kan se Gerwyn Prices 9-darter ved World Matchplay her nedenfor:


Læs også:

Efter vild kvartfinalesejr: Gerwyn Price er igen nummer et på verdensranglisten

Tæt på uovervindelige: Gerwyn Price lavede to 9-dartere og vandt tredje spillerunde i Premier League

Michael van Gerwen: ‘Jeg er skuffet, forvirret og sur’

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*