Danmark åbner ballet: Her er kampprogrammet ved World Cup of Darts

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Mikal Schlosser/PDC

Vladimir Andersen og Andreas Toft Jørgensen skal spille den aller første kamp ved PDC’s World Cup of Darts.

Når PDC’s World Cup of Darts indledes nu på torsdag, så skal det danske landshold bestående af Vladimir Andersen og Andreas Toft Jørgensen ikke vente længe, før de skal i aktion. Det rød-hvide makkerpar skal således spille den aller første kamp ved dette års udgave af landsholdsturneringen, hvor danskerne møder Singapores Paul Lim og Harith Lim i første runde. Det fremgår at det kampprogram, som PDC i dag har offentliggjort.

Danmark har ikke vundet en kamp ved World Cup of Darts siden 2016, hvor Per Laursen og Daniel Jensen besejrede Sverige i første runde. Det vil dermed være en længe ventet bedrift, såfremt Vladimir Andersen og Andreas Toft Jørgensen på torsdag besejrer deres væsentligt mere rutinerede modstandere. Mens 68-årige Paul Lim gennem karrieren har deltaget ved intet mindre end 26 verdensmesterskaber på tværs af WDF og PDC, så har 52-årige Harith Lim syv gange tidligere repræsenteret Singapore ved World Cup of Darts. Til sammenligning deltager både Vladimir Andersen og Andreas Toft Jørgensen hver især ved PDC’s World Cup for anden gang i deres respektive karrierer.

Du kan se hele kampprogrammet for årets udgave af World Cup of Darts her nedenfor. Du kan i øvrigt læse mere om, hvilke spillere der har kvalificeret sig til de 32 landshold ved World Cup of Darts her.

Danmarks kamp ved World Cup of Darts vil kunne ses live på Viaplay og PDC.tv torsdag den 16. juni klokken 19.


World Cup of Darts – Kampprogram
Torsdag 16. juni (19:00)

Første runde
Danmark v Singapore
New Zealand v Schweiz
Irland v Canada
Østrig v Finland
Nordirland v Gibraltar
Wales v Filippinerne
Tyskland v Spanien
Holland v Brasilien

Fredag 17. juni (19:00)
Første runde
Letland v Ungarn
Polen v USA
Sverige v Sydafrika
Portugal v Italien
Australien v Littauen
England v Tjekkiet
Skotland v Hong Kong
Belgien v Japan

Lørdag 18. juni
Eftermiddagsprogram (13:00)
Anden runde

Aftensprogram (19:00)
Anden runde

Søndag 19. juni
Eftermiddagsprogram (13:00)
Kvartfinaler

Aftensprogram (19:00)
Semifinaler
Finale


Læs også:

PDC: Her er alle landshold ved World Cup of Darts

Michael van Gerwen skal opereres: Misser World Cup of Darts

Lykkelig Dimitri Van den Bergh sejrede i Forum

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*