Dobbelt op på Europa Tour-succes for Adrian Lewis

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Adrian Lewis er en af fem spillere, der i går kvalificerede sig til både Czech Darts Open og European Darts Grand Prix.

Fredag var PDC vært for to kvalifikationsturneringer til Europa Touren. I den forbindelse formåede den tidligere dobbelte verdensmester, Adrian Lewis, efter flere stærke præstationer at kvalificere sig til både Czech Darts Open og European Darts Grand Prix.

Foruden Adrian Lewis lykkedes det også Rowby-John Rodriguez, Martijn Kleermaker, Mickey Mansell og Martin Lukeman at gå sejrrigt igennem begge kvalifikationsturneringer, alt imens spillere som James Wade, Chris Dobey og Raymond van Barneveld ikke formåede at kvalificere sig til en eneste af de to Europa Tours.

Top 16 på PDC’s Pro Tour-rangliste er automatisk kvalificeret til Europa Touren, og behøver derfor ikke at deltage ved kvalifikationsturneringerne.

Også danske Vladimir Andersen var blandt deltagerne ved fredagens turneringer. Den 32-årige vejlenser fandt dog aldrig formen, og tabte først sin første kamp i kvalifikationen til Czech Darts Open 6-2 til belgiske Mario Vandenbogaerde, inden han med samme cifre røg ud til lettiske Madars Razma i første runde i kvalifikationen til European Darts Grand Prix. I begge kampe sluttede Vladimir Andersen med middelmådige gennemsnit på henholdsvis 76,84 og 80,03.

Vladimir Andersen får dog muligheden for at revanchere fredagens præstationer senere i dag, når der klokken 13 dansk tid tages hul på den første af weekendens to Players Championship-turneringer. Turneringen kan følges live på DartConnect, alt imens udvalgte kampe kan ses live på PDC.tv.


Vindere af kvalifikationsturneringen til Czech Darts Open: Nathan Aspinall, Jon Worsley, Martin Schindler, Rowby-John Rodriguez, John Henderson, Vincent van der Voort, Geert Nentjes, Martijn Kleermaker, Josh Rock, Ted Evetts, Dave Chisnall, Ricky Evans, Mickey Mansell, Florian Hempel, Ross Smith, Jose Justicia, Jeffrey de Zwaan, Martin Lukeman, Adrian Lewis, Brett Claydon, Scott Waites, Ritchie Edhouse, Gabriel Clemens, Jules van Dongen

Vindere af kvalifikationsturneringen til European Darts Grand Prix: Ryan Meikle, Danny Jansen, Stephen Bunting, Martijn Kleermaker, Eddie Lovely, Radek Szganski, Martin Lukeman, Mickey Mansell, Jim Williams, Ryan Joyce, Danny Noppert, Nathan Rafferty, Niels Zonneveld, Joe Murnan, Kim Huybrechts, Rowby-John Rodriguez, Adrian Lewis, Andrew Gilding, Callan Rydz, John Michael, Adam Gawlas, Luke Woodhouse, Madars Razma, Ron Meulenkamp


Læs også:

Fra fredag til søndag: Vladimir Andersen jagter flere ranglistepoint

Gary Andersen trækker sig fra aftenens Premier League

Højeste gennemsnit: Richard Veenstra satte Lakeside-rekord

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*