Raymond van Barneveld er testet positiv for Covid-19

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Raymond van Barneveld er testet positiv for Covid-19 blot få timer efter sit nederlag til Rob Cross ved VM.

Nedturen fortsætter for Raymond van Barneveld. Blot få timer efter den femdobbelte verdensmester torsdag aften tabte sin kamp i anden runde ved VM med cifrene 3-1 til Rob Cross, er ‘Barney’ således blevet testet positiv for coronavirus. Det skriver han fredag aften på sin Twitter-profil.

– Kære fans. Jeg må desværre meddele, at jeg er blevet testet positiv for Covid-19, indleder Barneveld.

– Gennem kampen (mod Rob Cross, red.) havde jeg ingen symptomer, men efterfølgende begyndte jeg at opdage, at jeg udviklede åndenød og feber.

– Jeg ringede med det samme til min manager Ben de Kok, og han anbefalede mig at gå direkte til mit hotelværelse, og lade være med at give interviews, med henblik på at undgå nogen risiko. I skrivende stund døjer jeg med feber og træthed. De kommende dage vil jeg forholde mig i karantæne i London.

– Vi har allerede snakket med Rob Cross og PDC om situationen. Pas på jer selv, afslutter Barneveld, mens han understreger, at han ikke vil være tilgængelig for interviews til pressen.

Det er på nuværende tidspunkt uvist, hvorvidt Rob Cross eller andre spillere og officials er blevet smittet. Derfor vides det endnu heller ikke, om Rob Cross risikerer at blive udelukket fra sin kamp i tredje runde, hvor han efter planen skal møde Daryl Gurney på tirsdag.


Læs også:

Raymond van Barneveld tror fortsat på, at han kan vinde VM

Centimeter fra fiasko: Nathan Aspinall tæt på tidlig VM-exit

Dimitri Van den Bergh er testet positiv for corona – misser Grand Slam of Darts

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*