Niels-Jørgen Hansen overtager førstepladsen på Søren Søgaard-ranglisten

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Niels-Jørgen Hansen er ny nummer et på Søren Søgaard-ranglisten.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan

Efter en række fornemme præstationer i 1. division i oktober måned, er Aabenraas Niels-Jørgen Hansen ny nummer et på den opdaterede udgave af Søren Søgaard-ranglisten. Den 56-årige sønderjyde overtager førstepladsen fra Niels Heinsøe, der selv rykker to placeringer ned som nummer tre. Andenpladsen indtages i den forbindelse fortsat af 26-årige Simon Bak.


Hvad er Søren Søgaard-ranglisten?
Søren Søgaard-Ranglisten, der foreløbigt tæller 1.995 dartspillere, er udarbejdet af Martin Hawkins, og tager højde for alle spillere i den løbende turnering i Dansk Dart Union. Spillernes rating er baseret på en kombination af hvor mange kampe og legs de respektive spillere vinder og taber, samt hvor mange pile spillerne bruger på at vinde deres legs. Derudover indeholder ranglisten en algoritme, der forsøger at udligne forskellene mellem hvilke rækker de respektive spillere spiller i.


To ændringer i top 16

Lidt længere nede ad listen er det værd at hæfte sig ved, at Dennis Lindskjold rykker hele tre placeringer frem som nummer fire, alt imens der i alt er to ændringer i top 16.

Aalborgs Steen Lysen og Kælderens Anders Zaar rykker således ned som henholdsvis nummer 17 og 18, alt imens Glenn Honoré rykker op som 14 og Andreas Toft Jørgensen som nummer 15. Sidstnævnte rykker sågar hele syv placeringer frem på listen.

En anden interessant observation på den opdaterede Søren Søgaard-rangliste er, at blot 15-årige Nikolaj Jørgensen fra Ringsted Dartklub er helt oppe som nummer 60 på listen, ud af samtlige 1.995 spillere. Juniorlandsholdskollegaen Robin Stegler indtager i øvrigt en placering som nummer 144.

Den bedst placerede kvindelige spiller på listen er i øvrigt Studsens Berit Schouw, der er placeret som nummer 279. Længere nede som nummer 367 finder man Kælderens Merete Kjær, alt imens Janni Larsen fra Fluen indtager 379. pladsen.

Du kan se en oversigt over top 16 på Søren Søgaard-ranglisten her nedenfor, alt imens listen med alle 1.995 spillere inden længe vil kunne findes her.


Top 16 på Søren Søgaard-ranglisten (november 2021):


Læs også:

DDU tager skelsættende beslutning: Fremover skal drenge og piger spille i samme række

Dronningen vender hjem: Fallon Sherrock har kvalificeret sig til VM

Rundens hold i 1. division (11. spillerunde)

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*