Her er lodtrækningen til Nordic Darts Masters

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Gary Anderson kan se frem til et opgør mod danske Andreas Toft Jørgensen i første runde af Nordic Darts Masters. Det har PDC i dag offentliggjort.

Fallon Sherrock, Gary Anderson og Jonny Clayton. Det bliver de tre modstandere for dansker-trioen Niels Heinsøe, Andreas Toft Jørgensen og Ivan Springborg Poulsen, når der fredag den 17. september tages hul på World Series-turneringen Nordic Darts Masters i Forum i København. Det fremgår af den lodtrækning, som PDC i dag har offentliggjort.

Dermed undgår danskerne at løbe ind i de fire seedede spillere, Gerwyn Price, Peter Wright, Michael van Gerwen og Dimitri Van den Bergh, der hver især møder svenske Daniel Larsson, finske Marko Kantele, litauiske Darius Labanauskas og svenske Johan Engström. Det sidste opgør i første runde ved Nordic Darts Masters vil skulle afgøres mellem Nathan Aspinall og Madars Razma.

Forud for Nordic Darts Masters vil de danske spillere først have mulighed for at finpudse formen på PDC’s Challenge Tour denne weekend, alt imens Andreas Toft Jørgensen og Niels Heinsøe repræsenterer Danmark ved World Cup of Darts mellem den 9.-12. september.


Lodtrækning til Nordic Darts Masters:Nordic Darts Masters draw


Læs også:

Matthew Porter til Dartnyheder.dk: ‘Jeg ser et stort potentiale i PDC Nordic & Baltic’

Det fulde overblik: Sådan forløb PDC Nordic & Baltic-turneringerne på Island

Andreas Toft Jørgensen i kæmpe triumf: Første danske vinder i PDC Nordic & Baltic siden 2016

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*