Michael van Gerwen og Gary Anderson er videre ved World Matchplay

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Michael van Gerwen avancerede mandag aften videre til anden runde ved World Matchplay, efter han besejrede australske Damon Heta 10-7 i første runde.

Michael van Gerwen, Gary Anderson, Nathan Aspinall og Ian White er videre til anden runde ved World Matchplay, efter de i går besejrede henholdsvis Damon Heta, Stephen Bunting, Mervyn King og Daryl Gurney.

Dermed er alle kampe i World Matchplays første runde afgjort, og kun tre af de 16 seedede spillere er ikke videre til anden runde i Winter Gardens. Fjerdeseedede James Wade, 12. seedede Glen Durrant og 14. seedede Daryl Gurney er således de eneste spillere fra verdensranglistens top 16, der ikke fortsat er med i kampen om at løfte Phil Taylor-trofæet.

Videre, men uden at imponere

Selvom Michael van Gerwen, Gary Anderson, Nathan Aspinall og Ian White altså er videre til anden runde ved World Matchplay, så var det uden at imponere, at kvartetten i går avancerede videre i engelske Blackpool. Michael van Gerwen stod således for gårsdagens højeste gennemsnit på beskedne 95,69, og må derfor forvente at hæve sit niveau videre i løbet af Matchplay-turneringen, hvis han vil gøre sig forhåbninger om at vinde turneringen for tredje gang i karrieren.

Mandagens resultater betyder yderligere, at netop Michael van Gerwen står overfor Ian White i anden runde, alt imens Gary Anderson møder Nathan Aspinall. De nævnte opgør skal dog først afgøres på onsdag. Tirsdag aftens kampprogram finder du længere nede i denne artikel. Her finder du også en oversigt over resultaterne af mandagens kampe.

Se/gense højdepunkterne fra mandagens kampe ved World Matchplay:


World Matchplay – resultater
Mandag 19. juli
Første runde

Ian White (94,06) 10-7 (94,34) Daryl Gurney
Nathan Aspinall (94,59) 10-6 (92,38) Mervyn King
Michael van Gerwen (95,69) 10-7 (90,22) Damon Heta
Gary Anderson (94,42) 10-5 (84,42) Stephen Bunting


World Matchplay – program
Tirsdag 20. juli (20:00) – kan ses live på TV3 Sport, Viaplay og PDC.tv
Anden runde
Rob Cross v Callan Rydz
Luke Humphries v Krzysztof Ratajski
Gerwyn Price v Jonny Clayton
Dimitri Van den Bergh v Dave Chisnall

Onsdag 21. juli (20:00) – kan ses live på TV3 Sport, Viaplay og PDC.tv
Anden runde 
Michael Smith v Jose de Sousa
Gary Anderson v Nathan Aspinall
Michael van Gerwen v Ian White
Peter Wright v Joe Cullen


Læs også:

Favoritterne sejrede på åbningsdagen ved World Matchplay

Top 3: De største profiler der ikke er kvalificeret til World Matchplay

Podcast: Optakt til World Matchplay

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*