Podcast: Optakt til World Matchplay

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Dimitri Van den Bergh indleder lørdag aften sit titelforsvar ved World Matchplay.

Lørdag den 17. juli begynder den prestigefulde TV-turnering World Matchplay, der, målt på præmiepenge, er den næststørste ranglisteturnering i PDC overhovedet, og dermed kun er overgået af verdensmesterskabet.

I den anledning kan du varme op til den traditionsrige turnering ved at lytte til det seneste podcast fra Dartnyheder.dk, hvor Daniel Tyge Thybøl og Jonas Jung taler om en række af de største temaer og historier forud for turneringen. Podcastet kan høres på både Soundcloud og Spotify – god fornøjelse!Læs også:

Overblik: Her er kampprogrammet for World Matchplay

Dutch Open er aflyst

Dimitri van Den Bergh vinder World Matchplay efter storsejr over Gary Anderson

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*