Dutch Open er aflyst

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Nederlandse Darts Bond

Verdens største, åbne dartturnering er aflyst.

Verdens største, åbne dartturnering er aflyst. Det fremgår af en pressemeddelelse fra World Darts Federation (WDF, red.), der gør opmærksom på, at den traditionsrige turnering Dutch Open ikke vil blive afholdt i 2021. Aflysningen sker som konsekvens af en stigende coronasmitte i Holland.

Dutch Open er historisk set den største dartturnering i verden målt på antallet af deltagere. De seneste år har der såleledes været i omegnen af 3.000 spillere ved turneringen.

Dutch Open skulle i år være blevet afholdt mellem den 3.-5. september. Turneringen er kategoriseret som en platinum-turnering i WDF-regi, og er dermed en af blot tre major-turneringer i WDF.

I forlængelse af aflysningen af Dutch Open oplyser Dansk Dart Union i en pressemeddelelse, at den ærgerlige nyhed som udgangspunkt ikke får betydning for afviklingen af Denmark Open/Masters, der efter planen skal afholdes mellem den 1.-3. oktober.

– Dutch Open er i september er blevet aflyst, på grund af en ny coronabølge i Holland. Det er selvfølgelig utroligt ærgerligt, men med nye coronaudbrud og efterfølgende restriktioner har hollænderne desværre ikke kunnet komme i mål med et så stort stævne med sikkerheden i fokus, udtaler næstformand og elitechef for Dansk Dart Union, Carsten Jeppesen.

– Derfor er det vigtig, at der gøres ekstra opmærksomt på, at Dansk Dart Unions eget internationale guldstævne – Søgaard Denmark Open og Masters – gennemføres.

– Situationen i Danmark er helt anderledes end i Holland, både hvad angår smittetal, vaccinationsplan og restriktioner, så vi har alle muligheder for et fantastisk stævne uden at gå på kompromis med sikkerheden, afslutter Carsten Jeppesen.


Læs også:

WDF gør klar til at genoptage sine turneringer: Denmark Open programsat til oktober

Dansk Dart Union og WDF aflyser VM 2021

Landsholdsspillerne foretrækker PDCNB – men DDU vil hellere satse på WDF

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*