Ross Smith og Peter Wright triumferede på Players Championship-touren

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Peter Wright besejrede i dag Michael van Gerwen i finalen ved sæsonens 20. Players Championship-turnering.

Mens Stephen Bunting og Chris Dobey hver især gik hele vejen ved de to første turneringer ved sæsonens femte Super Series, så lykkedes det i går den 32-årige englænder Ross Smith at vinde sin første ProTour-titel i karrieren, inden Peter Wright i dag besejrede Michael van Gerwen i finalen ved den sidste af i alt fire Players Championship-turneringer i denne uge.

Mens Ross Smith onsdag aften besejrede Brendan Dolan 8-4 i sin finale, så formåede Peter Wright torsdag aften at sætte Michael van Gerwen til vægs med de imponerende cifre 8-2 og et gennemsnit på hele 108,84. Dermed har ‘MVG’ fortsat ikke vundet en turnering i PDC siden november sidste år. I samme periode har Peter Wright i øvrigt noteret sig for tre titler i alt.

Efter torsdagens Players Championship-turnering ligger det nu også fast, hvilke 32 spillere, der har kvalificeret sig til World Matchplay, der begynder den 17. juli. Foruden verdensranglistens top 16 er alle spillere i top 16 på ProTour-ranglisten (der ikke i forvejen er i top 16 på verdensranglisten) ligeledes kvalificeret til den prestigefulde turnering. Du kan se listen over de 32 kvalificerede spillere her nedenfor:

Deltagere ved World Matchplay 2021:
Top 16 på PDC’s verdensrangliste
1 Gerwyn Price
2 Peter Wright
3 Michael van Gerwen
4 James Wade
5 Rob Cross
6 Gary Anderson
7 Michael Smith
8 Dimitri Van den Bergh
9 Dave Chisnall
10 Jose de Sousa
11 Nathan Aspinall
12 Glen Durrant
13 Krzysztof Ratajski
14 Daryl Gurney
15 Joe Cullen
16 Jonny Clayton

Spillere der er kvalificeret via PDC’s ProTour-rangliste
Brendan Dolan
Devon Petersen
Damon Heta
Danny Noppert
Dirk van Duijvenbode
Ross Smith
Mensur Suljovic
Stephen Bunting
Mervyn King
Luke Humphries
Gabriel Clemens
Vincent van der Voort
Ryan Searle
Ian White
Callan Rydz
Chris Dobey

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*