Her er lodtrækningen til World Matchplay

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Dimitri Van den Bergh kommer til at starte sit titelforsvar ved World Matchplay med et opgør mod Devon Petersen i første runde.

Lørdag den 17. juli begynder den prestigefulde TV-turnering World Matchplay, der, målt på præmiepenge, er den næststørste ranglisteturnering i PDC overhovedet, og dermed kun er overgået af verdensmesterskabet.

Sidste år blev turneringen vundet af Dimitri Van den Bergh, der ved den lejlighed besejrede Gary Anderson i finalen og sidenhen blev tildelt en plads i Premier League. I år indleder den 27-årige belgier så sit titelforsvar mod sydafrikanske Devon Petersen i første runde. Det fremgår af den lodtrækning, som PDC i dag har offentliggjort.

Lodtrækningen har derudover resulteret i, at verdensmesteren Gerwyn Price indleder sin jagt på karrierens første Matchplay-titel med et opgør mod Mensur Suljovic. Verdensranglistens nummer to, Peter Wright, er i samme ombæring blevet parret med formstærke Danny Noppert, alt imens Michael van Gerwen står overfor australske Damon Heta i sin første kamp.

World Matchplay blev sidste år, som konsekvens af coronapandemien, spillet bag lukkede døre i engelske Milton Keynes, men rykker i år tilbage til sine vante rammer i Winter Gardens i Blackpool. Vinderen af turneringen vil kunne se frem til at modtage en samlet præmiesum svarende til godt og vel 1,3 millioner danske kroner.

Du kan se hele lodtrækningen for World Matchplay her nedenfor. Turneringen afholdes mellem den 17.-25. juli og vil blandt andet kunne ses på PDC.tv og TV3 Sport. Det endelige kampprogram er dog endnu ikke fastlagt.

Lodtrækning – World Matchplay 2021
(1) Gerwyn Price v Mensur Suljovic
(16) Jonny Clayton v Dirk van Duijvenbode
(8) Dimitri Van den Bergh v Devon Petersen
(9) Dave Chisnall v Vincent van der Voort
(4) James Wade v Luke Humphries
(13) Krzysztof Ratajski v Brendan Dolan
(5) Rob Cross v Ross Smith
(12) Glen Durrant v Callan Rydz
(2) Peter Wright v Danny Noppert
(15) Joe Cullen v Chris Dobey
(7) Michael Smith v Ryan Searle
(10) Jose de Sousa v Gabriel Clemens
(3) Michael van Gerwen v Damon Heta
(14) Daryl Gurney v Ian White
(6) Gary Anderson v Stephen Bunting
(11) Nathan Aspinall v Mervyn King


Læs også:

Ross Smith og Peter Wright triumferede på Players Championship-touren

Dimitri van Den Bergh vinder World Matchplay efter storsejr over Gary Anderson

Chris Dobey i kæmpe triumf: Vandt karrierens første titel

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*