VM bliver alligevel uden tilskuere efter nye engelske coronarestriktioner

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

PDC får alligevel ikke lov til at have tilskuere ved verdensmesterskabet i Alexandra Palace i perioden fra den 16.-23. januar.

På onsdag klokken 00:01 engelsk tid rammes London af nye coronarestriktioner. Det har de engelske myndigheder i dag offentliggjort.

Restriktionerne betyder, at PDC alligevel ikke får lov til at åbne Alexandra Palace op for tilskuere i perioden mellem den 16.-23. december, til trods for at forbundet ellers havde fået tilladelse til at have 1.000 mennesker som tilskuere til hver session. VM begynder dog som bekendt allerede i morgen, og derfor vil der fortsat være tilskuere på VM’s åbningsdag.

“Ærgerligt”, lyder den korte reaktion fra PDC’s formand, Barry Hearn, efter mandagens nyhed om nye coronarestriktioner i London.

Der er i øvrigt fortsat mulighed for, at PDC får lov til at bringe tilskuere ind i det majestætiske “Ally Pally” senere i turneringen. De engelske myndigheder opdaterer nemlig deres restriktioner igen den 23. december. PDC’s verdensmesterskab har i den sammenhæng en julepause mellem den 24.-26. december, inden der tages hul på kampene i turneringens tredje runde den 27. december.

VM 2021 vil være det 28. i PDC’s historie. Den nye verdensmester kåres søndag den 3. januar.


Læs også:

Podcast: VM-optakt med Per Laursen og Jonas Jung

TV3-eksperterne analyserer VM – peger på MVG som kommende verdensmester

Top 5: De største favoritter ved PDC’s verdensmesterskab

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*