Gary Anderson og Peter Wright melder afbud til World Cup of Darts

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

De forsvarende vindere kommer ikke til at jagte et titelforsvar ved World Cup of Darts.

Fredag den 6. november indledes PDC’s landsholdsturnering, World Cup of Darts. Men den 10. udgave af turneringen, der afholdes i den østrigske by Salzburg, bliver uden deltagelse af de forsvarende vindere, Gary Anderson og Peter Wright. Det afslørede Weekly Dartscast efter et interview med sidstnævnte.

Mens Gary Anderson tidligere har udtalt, at han ikke har i sinde at deltage i turneringer udenfor England, før coronakrisen er drevet over, så er det første gang, at Peter Wright vælger at tage en direkte konsekvens af pandemien. Den regerende verdensmester fortæller således også, at han har meldt afbud til oktober måneds to Europa Tour-turneringer i Tyskland.

– Desværre kommer jeg heller ikke til at deltage ved World Cuppen, lyder det fra ‘Snakebite’.

– Jeg forstår Gary, når han siger, at han ikke ønsker at rejse, stige på et fly og lignende. Jeg har tænkt over det længe, og det er endnu en årsag til, at jeg også har meldt afbud til de to kommende Europa Tours.

– Det er ikke fordi, at andre mennesker ikke gør der job ordentligt, men der er nogle enkelte idioter, der ikke overholder reglerne, og så er der større risiko for, at man bliver smittet.

– Stakkels Adrian Lewis og Stephen Bunting, der missede World Grand Prix (efter positive corona-tests, red.). Jeg tror, at de blev smittet, da vi senest var i Tyskland.

– Det er ærgerligt, men jeg har vundet World Cuppen med Gary. Jeg har opnået min drøm om at vinde turneringen for Skotland, men jeg har ikke i sinde, at deltage ved endnu en World Cup, lyder det afsluttende fra Peter Wright.

Det skotske landshold ved World Cup of Darts vil nu i stedet blive udgjort af Robert Thornton og John Henderson.


Læs også:
Michael Frydendal bekræfter: Her er det danske hold ved World Cup of Darts
Gary Anderson åbner op for muligt afbud til VM
Sensationelt: Raymond van Barneveld gør comeback

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*