Vilde kampe i vente: Her er lodtrækningen til fjerde runde ved UK Open

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

James Wade og Gary Anderson mødes i deres første kamp ved UK Open 2023. Det står klart, efter at PDC fredag eftermiddag har foretaget lodtrækningen til fjerde runde.

UK Open er en af de mest prestigefulde turneringer i PDC, og fredag aften klokken 20 dansk tid tages der hul på kampene i fjerde runde.

En af de helt særlige forhold ved UK Open er, at der fra og med fjerde runde foretages en ny lodtrækning. Med andre ord er der ingen seedninger ved turneringen, og der er heller ikke nogen der ved, hvem de risikerer at møde i deres næste kamp, såfremt de går videre.

Derfor havde det også stor bevågenhed, da PDC fredag eftermiddag foretog lodtrækningen til fjerde runde, hvor verdensranglistens top 32 træder ind i turneringen.

Lodtrækningen indebærer blandt andet, at de to tidligere vindere af UK Open, James Wade og Gary Anderson, tørner sammen i aften. Nok så interessant er det imidlertid, at verdensranglistens nummer to, Michael van Gerwen, kan se frem til et opgør mod weekendens vinder af Baltic Sea Darts Open, Dave Chisnall.

Også den tabende finalist ved weekendens første Europa Tour, Luke Humphries, kan forvente hård modstand i sin første kampe, idet verdensranglistens nummer fem skal i aktion mod den velspillende australier Damon Heta. Herudover møder Raymond van Barneveld Rob Cross, alt imens verdensmesteren Michael Smith møder formstærke Ian White.

Det er i øvrigt også værd at bide mærke ved kampene mellem Peter Wright og Stephen Bunting samt Jonny Clayton og Ross Smith.

Du kan se den fulde lodtrækning for fjerde runde ved UK Open her nedenfor. Alle kampe på “Main Stage” vil kunne ses på PDC.tv og Viaplay. Kampene på bane to til otte vil udelukkende kunne ses på PDC.tv.


UK Open 2023 – lodtrækning
Fredag 3. marts
Fjerde runde (20:00)

Foto: PDC

Læs også:

Efter misset matchpil: Vladimir Andersen ude af UK Open

Premier League: Michael van Gerwen fortsatte sejrsstimen og udbyggede føringen

Podcast: Interview med PDC’s administrerende direktør Matthew Porter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*