Michael van Gerwen: ‘Jeg sammenligner mig ikke med Phil Taylor – jeg har allerede overhalet ham’

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Michael van Gerwen lader sig ikke gå på over, at Phil Taylor fortsat omtaler hollænderen i interviews, selvom den 16-dobbelte verdensmester for længst er gået på pension.

– Jeg sammenligner mig ikke med Phil Taylor – jeg har allerede overhalet ham.

Sådan lyder de selvsikre ord fra verdensranglistens nummer et, Michael van Gerwen, i et eksklusivt interview med det engelske medie Darts World.

Kommentaren kommer i kølvandet på, at 31-årige “MVG” har kunnet betragte, hvordan den 28 år ældre Phil Taylor fortsat ytrer sig om sin gamle rival, til trods for at “The Power” lagde pilene på hylden efter VM finalenederlaget til Rob Cross den 1. januar 2018. Som eksempelvis da Phil Taylor for nyligt udtalte, at hvis han og Michael van Gerwen havde været jævnaldrende, så havde Phil Taylor vundet deres indbyrdes duel.

– Phil Taylor nævner mit navn i alle sine interviews. Det elsker jeg, for det gør, at jeg føler mig vigtig, fortæller Michael van Gerwen.

– Jeg kan godt lide, når folk taler om mig. Det betyder, at du fortsat er en vigtig person, uddyber han.

Læs også: Sky Sports’ eksperter debatterer: Her er de fem største dartspillere i historien

Den tredobbelte verdensmester understreger dog, at hans kommentar i nogen grad skal anses som drilleri, da han fortsat har stor respekt for sin gamle rival.

– Jeg tror, at Phils problem er, at han savner at spille på det højeste niveau. Når alt kommer til alt, så ønsker han fortsat at være professionel. Jeg tror, det går ham på, lyder det fra “Mighty Mike”.

– Hvis han var en smule yngre, så ville han stadig være en herlig modstander at spille imod, lyder den afsluttende bemærkning.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*