Vil slukke sportstørsten: Taylor og Barneveld planlægger streamet opgør

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Phil Taylor og Raymond van Barneveld arbejder på at slukke tørsten hos darthungrende sportsfans.

Som de fleste efterhånden nok allerede har bemærket, så er det meste af den internationale sportsverden lukket ned. Dermed er der heller ikke meget sport at fordrive tiden med i fjernsynet for karantæneramte TV-seere.

Ifølge det engelske medie Sun, så håber to af dartsportens aller største stjerner dog at kunne arrangere et internt opgør, med henblik på at mætte en smule af sulten hos darthungrende sportsfans.

Sun erfarer således, at de henholdvis 16- og femdobbelte verdensmestre, Phil Taylor og Raymond van Barneveld, planlægger at mødes til en opvisningskamp – en kamp som naturligvis skal spilles på tværs af en anseelig geografisk afstand, eftersom Taylor vil skulle kaste sine pile i England, mens Barneveld vil skulle stille sig an foran ocheen hjemme i Holland.

Kampen vil med andre ord skulle spilles i en form for webcam-agtigt format, og vil være arrangeret af de to legenders fælles sponsor, Target Darts. Går alt efter planen, vil kampen skulle spilles engang i april og blive streamet live via Facebook.

59-årige Taylor lader i øvrigt til at se frem til et muligt opgør med sin gamle ærkerival.

– I disse svære tider er alle sultne efter noget live sport, og forhåbentlig kan vi hjælpe på humøret for den engelske offentlighed, og samtidig indsamle nogle penge til velgørenhed, fortæller ‘The Power’.

– Jeg elsker at spille mod Barney. Vi har haft nogle utrolige opgør gennem årene, og selvom vi ikke vil være i samme rum, så vil det stadig være lige så konkurrencepræget som altid, afslutter Phil Taylor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*