Masser af webcam-dart: Sådan ser du det

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Raymond van Barneveld er bookmakernes favorit i tirsdagens udgave af webcam-turneringen “Icons of Darts Live League”.

Mens Premier League og resten af PDC’s turneringer er sat på bero de kommende måneder, så er der fortsat mulighed for at følge nogle af verdens bedste dartspillere i aktion.

Der er ganske vist tale om nogle væsentligt mere ydmyg rammer, end det verdenseliten ellers er vant til, idet de alle er tvunget til at spille hjemmefra deres egne hjem i diverse webcam-turneringer.

To af disse turneringer spilles i dag og i morgen, hvor både Raymond van Barneveld og Nathan Aspinall vil være i aktion i henholdsvis “Icons of Darts Live League”, der er arrangeret af Modus, og “Darts at Home”, der er arrangeret af PDC.

Barneveld og Nicolson live fra klokken 12

Icons of Darts Live League blev første gang spillet i går, hvor det unge hollandske talent Wessel Nijman vandt den såkaldte “gruppe A” efter sejre over blandt andre Raymond van Barneveld og Paul Nicolson.

Alle førnævnte tre spillere vil være i aktion igen fra i dag klokken 12, hvor den tidligere VM-semifinalist Andy Jenkins og BDO-profilen David Evans vil fuldende femmandsgruppen.

Icons of Darts Live League kan streames live på diverse betting-hjemmesider. Modus oplyser dog, at de arbejder på en løsning, hvor turneringen kan streames live på eksempelvis YouTube eller Facebook.

Nathan Aspinall indtager favoritrollen i “Darts at Home”

Klokken 20.30 onsdag aftes tages der så hul på anden runde af PDC’s “Darts at Home”. Sidste uge vandt sydafrikanske Devon Peterson første runde af turneringen, efter han besejrede både Chris Dobey, Ted Evetts og Matthew Edgar.

Onsdag aften er der så fire nye spillere på programmet, hvor Nathan Aspinall, Steve Beaton, Stephen Bunting og Jelle Klaasen spiller i alt seks kampe i løbet af aftenen. Kampene vil kunne ses live på PDC’s YouTube-kanal og på PDC’s Facebook-profil.


Overblik over turneringerne:

Icons of Darts Live League
Starter klokken 12.00 og kan ses live på diverse bettinghjemmesider. Det er gratis at streame, men det kræver, at man opretter en konto.

Spillere:
Raymond van Barneveld
Paul Nicholson
Wessel Nijman
Andy Jenkins
David Evans

Darts at Home
Starter klokken 20.30 og kan ses live (og gratis) på PDC’s YouTube-kanal og Facebook-profil.

Spillere:
Nathan Aspinall
Steve Beaton
Stephen Bunting
Jelle Klaasen

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*