BDO’s formand trækker sig med øjeblikkelig virkning

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Arkiv

BDO’s formand, Des Jacklin, har i dag offentliggjort, at han trækker sig som formand for BDO.

Des Jacklin trækker sig som formand for British Darts Organisation (BDO, red.). Det skriver han i en kortfattet pressemeddelelse på BDO’s hjemmeside.

– Efter mange måneders overvejelse har jeg besluttet at trække mig som formand for BDO. Det sker med øjeblikkelig virkning. Jeg ønsker succes til både min efterfølger og BDO, lyder den kontante meddelelse.

Des Jacklins tid som formand for BDO har været præget af adskillige kontroversielle episoder. Senest kulminerede det med en kaotisk afvikling af World Masters i oktober, hvor der blandt andet var fejl i lodtrækningen, alt imens spillerne ikke vidste, hvor store præmiebeløbene ved turneringen var, før turneringen var blevet afgjort.

LÆS OGSÅ: Efter kontroversiel afvikling af World Masters: WDF anerkender ikke længere BDO’s turneringer

Også ved BDO’s verdensmesterskab i januar var der problemer med pengepræmierne. Blandt andet blev vinderen, Wayne Warren, belønnet med en beskeden præmiecheck på 23.000 pund, til trods for at vinderne af BDO’s verdensmesterskab siden 2010 har fået 100.000 pund i præmiepenge. Derudover gik der er måned, før pengene blev udbetalt.

Det er endnu uvist, hvem der tager over som formand for BDO.

Des Jacklin blev valgt som formand for BDO den 6. august 2018. Han vandt dengang en snæver sejr i et kampvalg mod Roger Schena, der blandt andet er kendt som manager for Dave Chisnall og Lisa Ashton.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*