Des Jacklin får comeback i BDO’s bestyrelse

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Arkiv

Des Jacklin har på spektakulær vis formået at blive genvalgt til BDO’s bestyrelse.

Det er ikke meget mere end en måned siden, at Des Jacklin valgte at trække sig som formand for BDO, efter to turbulente og kaotiske år på posten.

Læs også: BDO’s formand trækker sig med øjeblikkelig virkning

Til trods for at Jacklin ikke umiddelbart mødte nogen stor sympati i det internationale dartmiljø efter sin opsigelse, så erfarer mediet Live-Darts nu, at Des Jacklin er på vej tilbage i BDO’s bestyrelse, efter at have opnået 66% af stemmerne, da de engelske ‘counties’ for nyligt havde muligheden for at afgive deres stemme til en nye bestyrelsessammensætning.

Des Jacklins tid som formand for BDO startede umiddelbart lovende, idet han ophævede visse restriktioner overfor PDC-spillere og Q-School deltagere, alt imens han formåede at sikre en ny TV-aftale mellem BDO og Eurosport. Herefter gik det dog ned af bakke, og særligt de sidste 12 måneder var en katastrofe for BDO, der både leverede et underskud på næsten fire millioner kroner og samtidig blev kørt ud på et sidesport af WDF efter BDO’s kontroversielle afvikling af World Masters.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*