PDC bekræfter: Her er de ni challengers

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Både Chris Dobey og Fallon Sherrock får lov til at prøve kræfter med Premier League i 2020.

John Henderson, Fallon Sherrock, Jonny Clayton, William O’Connor, Luke Humphries, Stephen Bunting, Chris Dobey, Jeffrey de Zwaan og Jermaine Wattimena er udvalgt som de ni challengers forud for den kommende Premier League sæson, der begynder torsdag den 6. februar. Det har PDC i dag bekræftet på deres hjemmeside.

Det var i forvejen offentligt kendt, at John Henderson og Fallon Sherrock ville blive en del af challenger-feltet, mens de syv andre altså først er blevet offentliggjort i dag.

LÆS OGSÅ: PDC bekæfter: Premier League fortsætter med ni ‘challengers’

De ni spillere har også allerede nu fået tildelt deres respektive spillesteder. Baseret på programmet står det klart, at PDC og Sky, der i fællesskab har udpeget de ni challengers, i høj grad har haft spillernes lokalitet og kommercielle værdi med i overvejelserne, da de skulle udtage spillerne.

Alle ni spillere har således enten et nært geografisk tilhørsforhold til det spillested de er blevet udpeget til at skulle optræde i, eller er højaktuel som profiler efter det seneste verdensmesterskab.

Mens John Henderson, Jonny Clayton, William O’Connor, Jeffrey de Zwaan og Jermaine Wattimena alle repræsenterer det land deres som deres respektive Premier League-runde skal afholdes i, så har både Stephen Bunting og Chris Dobey et nært forhold til henholdvis Liverpool og Newcastle. Derudover er Fallon Sherrock udtaget efter sit historiske VM-resultat, alt imens Luke Humphries for andet VM i træk spillede sig i kvartfinalen, alt imens han er indehaver af titlen som ungdomsverdensmester i PDC.

LÆS OGSÅ: Officielt: Disse ni spillere er udtaget til Premier League 2020

Både John Henderson, Luke Humphries, Chris Dobey og Jeffrey de Zwaan var i øvrigt også blandt de ni challengers i sidste Premier League-sæson. Dengang blev det øvrige challenger-felt udgjort af Nathan Aspinall, Glen Durrant, Steve Lennon, Dimitri van Den Bergh og Max Hopp.

Det fulde Premier League kampprogram er endnu ikke offentliggjort, og det er derfor endnu uvist, hvilke af de ni faste Premier League-spillere der møde de respektive challengers.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*