Officielt: Disse ni spillere er udtaget til Premier League 2020

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Nathan Aspinall var blandt navnene, da PDC her til aften offentliggjorde spillere til næste års Premier League.

Michael van Gerwen, Peter Wright, Gerwyn Price, Rob Cross, Michael Smith, Gary Anderson, Daryl Gurney, Nathan Aspinall og Glen Durrant er udtaget som de ni faste spillere til næste års Premier League. Det fortalte PDC’s formand, Barry Hearn, kort efter Peter Wrights sejr over Michael van Gerwen i aftenens VM-finale.

Valget af de ni spillere betyder, at Nathan Aspinall og Glen Durrant får debut som faste spillere i Premier League, alt imens Gary Anderson vil gøre comeback efter sidste års rygskade. Derudover ryger James Wade og Mensur Suljovic ud af feltet.

Ni udfordrere

Som PDC offentliggjorde for få dage siden, så vil Premier League igen i 2020 have ni faste spillere og ni ‘udfordrere’. Her valgte Barry Hearn at offentliggøre navnene på to af disse spillere, mens de øvrige syv vil blive offentliggjort i løbet af de kommende uger.

LÆS OGSÅ: PDC bekæfter: Premier League fortsætter med ni ‘challengers’

De to spillere som kan se frem til en enkelt Premier League-aften bliver John Henderson og Fallon Sherrock. Mens John Henderson igen i år får chancen foran sin hjemmebanepublikum i Aberdeen, så kan Fallon Sherrock se frem til at deltage i Nottingham.

1 Comment

  1. John henderson, Fallon sherrok, Joe cullen, Krzystoph Ratajski, Stephen bunting, Ryan searle, darius Labanauskas, nico kurz, Luke Woodhouse og Ian White.
    De 10 spillere mener jeg skal have chancen i pl 2020

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*