Rafael van der Vaart har tilmeldt sig Denmark Open & Masters

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Getty Images

Den tidligere professionelle fodboldspiller har i år tilmeldt sig Denmark Open & Masters.

Med 109 landskampe for Holland samt en fortid i klubber som Real Madrid, Tottenham Hotspur og Ajax Amsterdam, kan Rafael van der Vaart, til trods for sin beskedne afslutning i dansk fodbold, se tilbage på en glorværdig karriere som professionel fodboldspiller.

I weekenden fra den 4.-5. maj kan den nu 36-årige fodboldpensionist så se frem til at deltage ved Denmark Open & Masters, når Granly Hockey Arena i Esbjerg danner rammerne om Skandinaviens største dartturnering i BDO-regi. Det bekræfter Rafael van der Vaarts bror i en besked til Dartnyheder.dk.

Rafael van der Vaart har i forvejen et velkendt forhold til dartsporten, hvor han blandt andet er på fornavn med stjerner som Michael van Gerwen og Raymond van Barneveld, alt imens han også var blandt tilskuerne ved Denmark Open & Masters i 2017, hvor han ved den lejlighed kom for at heppe på sin bror, Fernando van der Vaart, der deltog i hovedturneringen, mens hans kæreste, håndboldsspilleren Estavana Polman, deltog i en opvisningsturnering. Herudover har VM-sølvvinderen optrådt ved en række forskellige opvisninger i dartsporten, hvor han flere gange har haft mulighed for at kaste pile med blandt andre Phil Taylor og sine førnævnte hollandske landsmænd.

Selvom Rafael van der Vaart unægteligt vil være det største sportsnavn der deltager ved Denmark Open & Masters i år, så har flere af dartsportens profiler også meldt sin ankomst – heriblandt nummer to på BDO’s verdensrangliste, Jim Williams, samt den regerende World Masters-vinder, Adam Smith-Neale. Det samme gælder desuden for de tidligere PDC-profiler, Wes Newton og Dean Winstanley, alt imens spillere som Lisa Ashton, Lorraine Winstanley, Anastasia Dobromyslova, Fallon Sherrock og Trina Gulliver alle er tilmeldt hos damerne.

LÆS OGSÅ: Efter to års fraværd: Lisa Ashton er tilmeldt Denmark Open & Masters

Tilmeldingsfristen til Denmark Open & Masters er fredag den 26. april klokken 23:59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*