Video: Matthew Edgar i alternativt interview forud for Players Championship Finals

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Edgar TV

Matthew Edgar deltager nu på fredag ved Players Championship Finals for anden gang i karrieren.

“God aften, og velkommen til Edgar TV. Mit navn er Matthew Edgar, der reporterer for Edgar TV. I dag har vi besøg af Matthew Edgar, som nu på fredag deltager ved Players Championships på ITV.”

32-årige Matthew Edgar har valgt en noget alternativ optakt forud for denne weekends Players Championship Finals, hvor Edgar er udset en duel med Michael van Gerwen i turneringens første runde.

I et humoristisk indslag på sin YouTube kanal, har englænderen således valgt at interviewe sig selv.

– Vi håber at dagens interview vil øge vores antal af abonnenter med mindst 100%, hvilket vil betyde, at vi kommer op på to, indleder Edgar interviewet, inden han udspørger sig selv, om sine chancer forud for mødet med Michael van Gerwen.

– Jeg har sagt mange gange før i interviews, at det her er en dartkamp, og ikke et spil bilkort. Hvis Michael og jeg spillede bilkort, så ville han nok vinde de fleste stats (…) heldigvis for mig, så er det ikke et spil bilkort, det handler ikke om tidligere bedrifter, det handler om fremtiden, fortæller han til sig selv, mens han umiddelbart efter lufter sine forventninger om et spændende opgør.

– Fra publikums perspektiv, kan man forvente sig en vaske ægte Players Championship-klassiker. Til sammen deler vi 29 majors. Tilsammen har vi de sidste to år vundet 1,5 millioner pund (12,6 millioner kroner, red.). Det er fantasitiske stats, forklarer Edgar, der dog ikke specificerer, at alle 29 majors er vundet af Michael van Gerwen, og at stort set alle præmiepengene ligeledes er tilfaldet den dobbelte verdensmester.

Matthew Edgars humoristiske indslag er sidenhen blevet opfanget af PDC’s faste journalist og kommentator, Dan Dawson, der på Twitter skriver følgende:

“Og dermed står jeg nu uden job. Det var sjovt mens det varede, men nogen gange er man nødt til at indrømme sit nederlag, overfor en bedre mand.”

Du kan se hele Matthew Edgars interview, hvor han i øvrigt sammenligner sig selv med karakteren Kevin McCallister fra Alene Hjemme-filmene, nederst i artiklen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*