Niels Heinsøe efter Catalonia Open: Jeg satser på PDC Nordic & Baltic

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Federació Catalana de Dards

Niels Heinsøe (th.) håber fremover at kunne opnå succes i PDC Nordic & Baltic-regi.

På trods af at Niels Heinsøe i weekenden leverede den største internationale turneringssejr af en dansk dartspiller i WDF- og BDO-sammenhæng siden Vladimir Andersens sejr ved Dortmund Open i 2012, så var der ikke de store forventinger til resultater forud for Catalonia Open i weekenden. Således udtaler Niels Heinsøe til Dartnyheder.dk, at han forud for turneringen havde haft en længere pause fra sporten.

LÆS OGSÅ: Niels Heinsøe med international succes – vinder Catalonia Open

– Jeg var egentlig ret overrasket over resultatet, idet jeg stort set ikke har kastet pile de seneste to måneder andet end et par få gange op til i lørdags, hvilket blandt andet skyldes at jeg har haft nogle smerter i armen. Derfor havde jeg heller ikke nogen forventinger til at lave et resultat, men jeg er naturligvis utrolig glad, udtaler Potten-spilleren som er bosat på Samsø.

Den samlede sejr ved Catalonia Open bidrager naturligvis også med point til både BDO’s, WDF’s og den danske rangliste. Det er dog ikke noget der optager Niels Heinsøe, som har valgt at fokusere på andre udfordringer.

– Jeg tror, at både du og mange andre udmærket ved, hvad jeg mener om den danske rangliste. Der er absolut intet at spille for i den sammenhæng, udtaler Niels Heinsøe, der refererer til den seneste landstrup der var udtaget til Nordic Cup tilbage i maj måned. På daværende tidspunkt lå Niels Heinsøe nummer 3 på den danske rangliste, men måtte skuffet se til, mens en spiller som Tonny Madsen, der på samme tidspunkt lå nummer 71, var blandt de spillere der blev valgt foran ham selv.

– Jeg er nok ikke landstrænerens kop the, og blandt andet derfor ligger mit fokus på PDC Nordic & Baltic, hvor jeg virkelig godt kunne tænke mig, at kvalificere mig til PDC’s World Cup, og så i øvrigt kravle længere op af dén rangliste, forklarer Niels Heinsøe, der i samme ombæring gør det klart, at han fortsat har i sinde at deltage ved både DM, JFM og Denmark Open/Masters.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*