Ian White vandt Dutch Darts Championship

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC

I går aftes blev vinderen af Dutch Darts Championship vundet og det blev Ian White.

Det er sjældent at folk skyder på Ian White, når de skal komme med deres bud på en turneringsvinder. Ikke desto mindre var det den rutinerede englænder, som i går kunne trække sig sejrrigt ud af Dutch Darts Championship.

Ian White startede dagen i flot stil, da han med et snit lige over 99 slog Mervyn King med 6-2. I kvartfinalen gik det endnu bedre for sig, hvor det blev til en 6-1 sejr over Adrian Lewis.

I semifinalen stod White så overfor Peter Wright, som hurtigt bragte sig foran med 3-0. Det slog dog ikke White ud og med flot spil fik White kæmpet sig tilbage i kampen og til slut kunne han gå derfra med en sejr på 7-4.

I finalen stod White overfor den unge Ricky Evans, som havde spillet en flot turnering indtil da. Finalen var dog ikke på så højt niveau som resten af dagen, faktisk spillede White med det laveste snit, som han havde spillet med hele dagen.

Men derfor var der aldrig den store tvivl om udfaldet. Eneste tidspunkt Evans var foran, var da han bragte sig i front med 2-1. White endte med at vinde kampen med 8-5 og kunne derfor kalde sig vinderen af Dutch Darts Championship 2018.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*