Video: Ricky Evans med underholdende walk-on

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

28-årige Ricky Evans illustrerede tidligere i dag, hvorfor han har opnået stor popularitet på PDC-touren.

PDC-verdensranglistens nummer 57, Ricky Evans, er af sine fans anerkendt for blandt andet sit altid høje humør og gode sans for humor. Det viste han igen i dag, hvor han som led i sin walk-on havde valgt at adoptere det virale internet hit “Baby Shark Dance”.

Børnesangen har de seneste måneder opnået enorm popularitet på internettet, hvor diverse brugere af sociale medier har uploadet dem selv efterligne koreografien fra musikvideoen. Nu er Ricky Evans ligeledes kommet med på moden, alt imens det sågar er lykkedes ham at få cheerleaderne på scenen til gå med på konceptet.

Den alternative walk-on kan ses i klippet her nedenfor. Episoden fandt sted tidligere i dag, hvor det med en 6-5 sejr over Steve West lykkedes Ricky Evans at sikre sig en plads videre til finaledagen ved det igangværende Dutch Darts Championship.

LÆS OGSÅ: Optakt: Andendagen ved Dutch Darts Championship

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*