Phil Taylor indtager kommentatorboksen ved World Matchplay

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Phil Taylor kan se frem til at gøre comeback ved PDC World Matchplay – denne gang som kommentator.

De fleste husker formentlig fortsat da Phil Taylor sidste år formåede at vinde World Matchplay for 16. gang i karrieren. Den historiske sejr kom i hus efter en magtdemonstration uden lige, blandt andet indebærende den utrolige 16-6 sejr over Michael van Gerwen i kvartfinalerne, inden han i finalen besejrede Peter Wright 18-8.

Sidste års World Matchplay-titel blev som bekendt også Phil Taylors sidste triumf i sin aktive karriere. World Matchplay-trofæet er sidenhen blevet døbt til Phil Taylor-trofæet, så Phil Taylor-fans vil ikke føle et fuldstændigt fraværd af den 16-dobbelte verdensmester. Nu bliver fraværdet dog endnu mindre, idet SkySports lancerer, at Phil Taylor bliver inddraget som en del af kommentatorholdet ved World Matchplay. Det er ikke første gang at 57-årige Phil Taylor er udset en kommentatorrolle i dartsporten, men det vil være første gang i næsten 20 år, at ‘The Power’ sætter sig bag mikrofonen.

World Matchplay afvikles i år mellem den 21.-29. juli.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*