Vladimir Andersen forud for kvalifikation til Danish Darts Open: Jeg er da blandt favoritterne

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Anky Poelarends

Den ellers altid selvsikre Vladimir Andersen tør ikke på forhånd udpege sig selv som ubetinget favorit forud for torsdagens kvalifikationsturnering til Danish Darts Open.

I morgen klokken 17:00 afvikles den længe ventede danske kvalifikationsturnering til Danish Darts Open 2018 – den første Europa Tour-turnering i Skandinavien nogensinde.

LÆS OGSÅ: Officielt: Disse danskere kæmper om kvalifikation til Danish Darts Open

Forud for kvalifikationen peger mange på den 29-årige vejlenser, Vladimir Andersen, som den ubetingede favorit til at tage én af de to kvalifikationspladser som er på spil. Helt så selvsikker er hovedpersonen imidlertid ikke selv – blandt andet som konsekvens af manglende kampform, efter at det ikke er blevet til nær så meget dart i 2018-sæsonen, som han havde håbet på.

Hvad er dine forventninger forud for kvalturneringen?

– Den var svær. Jeg ved det ikke hundrede procent, men jeg tog jo nok ikke derover, hvis ikke jeg forventede at jeg havde en mulighed for at vinde, udtaler Vladimir Andersen til Dartnyheder.dk.

Er det et udtryk for, at du ikke helt ved, hvor din form den er?

– Ja lidt. Jeg har jo ikke spillet så mange turneringer de sidste par år, både på grund af min karantæne men jeg har jo også kun spillet holdturnering en enkelt runde i den her sæson. Tidligere spillede jeg jo hver weekend, og var også en del i udlandet. Derfor ved jeg ikke helt hvor jeg står, udtaler Vladimir Andersen, som i september sidste år gjorde comeback efter et års karantæne fra Dansk Dart Union efter en disciplinærsag vedrørende uanstændig opførsel i stævne-regi.

Har du fortsat ambitioner om at spille lige så meget som før din karantæne?

– Hvis ikke jeg havde det, så ville jeg heller ikke tage til København.

Hvad vil det betyde for dig, både personligt men også i forhold til din karriere, hvis du kvalificerer dig til Danish Darts Open?

– Det vil da betyde, at jeg kan bekræfte overfor mig selv, at min form ikke er så rusten, som jeg går og tror, og at jeg fortsat kan opfylde nogle af de mål, som jeg har. Det er svært fuldstændig at sætte ord på, for jeg ved som sagt ikke helt, hvordan min form er lige pt.

Vil du betegne dig selv som favorit til kvalifikationen?

– Ikke som ubetinget favorit, men jeg er da en af dem. Vi er vel en fire-fem stykker som godt kan kvalificere os.

Hvem ser du som de øvrige favoritter?

– Man har jo aldrig lyst til at møde Per Laursen i første runde. Ulrich Meyn viste også ved Lolland Open, at han spiller godt, udtaler Vladimir Andersen, efter selv at have tabt semifinalen til netop Ulrich Meyn ved Lolland Open tidligere på måneden.

– Jeg må indrømme, at jeg ikke har et vildt godt overblik over, hvordan de andre danskere spiller. Jeg går jo ikke og kigger på deres kampe, når jeg selv er ude til stævner. Men jeg har da bemærket, at Niels Heinsøe også har lavet nogle gode resultater på det seneste, forklarer Vladimir Andersen, inden han forklarer, at han ikke har nogle klare planer for, hvad karrieren skal byde på efter sommerferien.

– Naarh, planer det er jeg ikke ret god til, afslutter en grinende Vladimir Andersen.

Hvem tror du vinder de to kvalifikationsbilletter (to stemmer)

  • Vladimir Andersen (27%, 181 Stemmer)
  • Per Laursen (23%, 157 Stemmer)
  • En anden (16%, 107 Stemmer)
  • Brian Løkken (15%, 104 Stemmer)
  • Ulrich Meyn (8%, 56 Stemmer)
  • Glenn Honoré (5%, 35 Stemmer)
  • Niels Heinsøe (4%, 30 Stemmer)
  • Niels-Jørgen Hansen (1%, 8 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 416

Indlæser ... Indlæser ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*