Glen Durrant vinder BDO World Trophy for første gang i karrieren

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Den regerende verdensmester kunne endelig løfte trofæet ved BDO World Trophy.

I hvad der viste sig som en af de mest velspillede BDO majors i en årrække, kunne Glen Durrant i sidste ende lade sig hylde som vinder af BDO World Trophy. Det samme kunne i øvrigt Fallon Sherrock i damernes række, idet hun i finalen besejrede Lorraine Winstanley 6-3 – en sejr hvor den 23-årige englænder leverede et snit på intet mindre end 94,23, hvilket er et enormt højt gennemsnit i damernes rækker.

En sådan præstation lod Glen Durrant sig imidlertid ikke stå tilbage for, da han med sin 10-7 sejr over tyske Michael Unterbuchner leverede et samlet gennemsnit på 97,00.

BDO-verdensmesterens vej til finalesejren blev i første omgang grundlagt med en 6-2 sejr over Dafydd Edwards i første runde, hvorefter Tony O’Shea blev besejret med samme cifre i anden runde. I kvartfinalen måtte Darius Labanauskas efterfølgende se sig besejret 7-5, inden Jim Williams i semifinalen tabte 8-6. Glen Durrants gennemsnit på vej til den efterfølgende finalesejr over Michael Unterbuchner lød i øvrigt på 98,56, 102,90, 100,26 og 98,62.

Det er første gang nogensinde at Glen Durrant kan løfte vindertrofæet ved BDO World Trophy, hvilket ligeledes gør sig gældende for Fallon Sherrock.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*