Holland forsvarede titlen som verdensmestre

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Holland kan endnu en gang kalde sig verdensmestre.

Holland forsvarede deres verdensmesterskab fra 2017. Dermed har Holland nu vundet lige så mange World Cups som England.

Holland startede dagen med at slå Tyskland 2-0 i kvartfinalen, hvor Skotland vandt 2-0 over Japan. I semifinalen havde Holland heller ikke de store problemer mod Belgien, hvorimod Skotland kæmpede lidt mere med det imod Australien.

I finalen startede Michael van Gerwen mod Peter Wright. Ikke den store præstation, men Michael van Gerwen kunne dog udnytte, at Peter Wright stort set ikke ramte noget og dermed vandt hollænderen med 4-2.

I den næste single mellem Gary Anderson og Raymond van Barneveld blev det til en 4-1 sejr for storspillende Gary Anderson.

I doublen steppede Raymond van Barneveld til gengæld op og viste højt niveau, blandt andet med en 135-lukning.

Dermed skulle kampen ud i endnu en single, denne gang mellem Gary Anderson og Michael van Gerwen. Skotten fik dog aldrig rigtig gang i spillet og dermed kunne Michael van Gerwen gøre hollænderne til verdensmestre igen med en 4-0 sejr.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*