Henrik Primdal noteret for det laveste gennemsnit på førstedagen ved World Cup of Darts

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Sky Sports/PDC

Henrik Primdal (billede) gjorde i går debut ved PDC’s World Cup of Darts.

Med et individuelt gennemsnit på blot 55,53 indtager 48-årige Henrik Primdal indtil nu rekorden for det laveste individuelle gennemsnit leveret ved World Cup of Darts 2018. En af de faktorer som trækker Primdals gennemsnit særligt langt ned, var de i alt ni missede doublepile. Gennemsnittene er udarbejdet af PDC’s faste statistiker, Christopher Kempf.

Ud af de i alt 32 spillere som var på scenen i går, står Per Laursen desuden noteret for det 11. laveste gennemsnit, som lyder på 75.00.

Spilleren som topper listen er desuden Mensur Suljovic. Østrigeren leverede et imponerende gennemsnit på 98,96, men på baggrund af makkeren Zoran Lerchbachers middelmådige præstation, lykkedes det alligevel for østrigerne at tabe til Japan.

Du kan se den samlede liste over gårsdagens individuelle gennemsnit her nedenfor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*