Max Hopp og Jelle Klaasen blandt otte europæisk-kvalificerede spillere ved Denmark Darts Masters

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Det tyske dartfænomen, Max Hopp, var i går blandt de otte vindere af den syd/vesteuropæiske kvalifikationsturnering til Danish Darts Open.

Når PDC Europe den 22.-24. juni er arrangører bag Danish Darts Open i Brøndby Hallen i København, så vil 21-årige Max Hopp være blandt de 48 deltager. Det tyske stortalent skabte tidligere på året en sensation af de større, idet den tidligere U23-verdensmester vandt sæsonens tredje Europa Tour, German Darts Open. Max Hopp får i øvrigt følgeskab af sin makker ved PDC’s World Cup of Darts, den ligeledes 21-årige Martin Schindler.

Også BDO’s verdensmester anno 2006, hollandske Jelle Klaasen, vil være blandt de europæiske deltagere ved sæsonens ottende Europa Tour. Den 33-årige hollænder er indtil nu noteret for to Europa Tour-finaler på CV’et.

Jelle Klaasen vil desuden blive ledsaget to landsmænd, idet Jeffrey de Zwaan og Jermaine Wattimena ligeledes formåede at vinde gårsdagens kval-turnering til Danish Darts Open. Det samme gjorde i øvrigt spanske Cristo Reyes, østrigske Rusty-Jake Rodriquez samt den kroatiskfødte tysker, Dragutin Horvat. Omvendt lykkedes det ikke for spillere som Vincent van der Voort eller Dimitri van den Bergh at opnå succes ved fradagens indspilsturnering. Dimitri van den Berghs nederlag i den afgørende kvalkamp betyder, at Belgien for første gang nogensinde ikke har en belgier repræsenteret ved et Europa Tour-event.

Resultaterne fra de afgørende kvalkampe kan ses her nedenfor. De øvrige seedede samt kvalificerede spillere til Danish Darts Open kan ses i bunden af artiklen.

Afgørende kampe
Jelle Klaasen 6-1 John Michael
Jermaine Wattimena 6-3 Michael Rosenauer
Cristo Reyes 6-1 Dimitri Van den Bergh
Max Hopp 6-2 Christian Kist
Rusty-Jake Rodriguez 6-4 Mario Robbe
Dragutin Horvat 6-4 Vincent van der Voort
Martin Schindler 6-3 Ron Meulenkamp
Jeffrey de Zwaan 6-2 Geert Nentjes

Europæiske kval-spillere
Jelle Klaasen
Jermaine Wattimena
Cristo Reyes
Max Hopp
Rusty-Jake Rodriguez
Dragutin Horvat
Martin Schindler
Jeffrey de Zwaan

Kvalificerede spillere til Danish Darts Open ved den engelske kval-turnering
Adrian Lewis, Robert Thornton, Paul Nicholson, Steve West, Chris Dobey, Brendan Dolan, Steve Beaton, Richard North, Scott Taylor, Ricky Evans, Barry Lynn, Ted Evetts, Mickey Mansell, Peter Jacques, Wayne Jones, Ryan Joyce, William O’Connor, Adam Huckvale

Liste over de 16 seedede spillere ved Danish Darts Open
1 Michael van Gerwen
2 Michael Smith
3 Peter Wright
4 Rob Cross
5 Daryl Gurney
6 Mensur Suljovic
7 Joe Cullen
8 Jonny Clayton
9 Ian White
10 James Wade
11 Darren Webster
12 Simon Whitlock
13 Mervyn King
14 Gerwyn Price
15 Stephen Bunting
16 John Henderson

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*