Optakt: I dag afgøres European Darts Grand Prix

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Peter Wright jagter i dag karrierens anden sejr ved European Darts Grand Prix.

Efter at have tabt finalen ved European Darts Grand Prix i både 2015 og 2016, så lykkedes det i 2017 endelig for skotske Peter Wright at kunne løfte sejrs-trofæet efter at have ydmyget Michael van Gerwen 6-0 i finalen. Dermed fik verdensranglistens nummer to kontant revanche for finalenederlaget til selv samme van Gerwen året forinden.

Netop Peter Wright og Michael van Gerwen var desuden i finalen ved årets to første Europa Tour turneringer, hvoraf hollænderen gik sejrrigt ud af dem begge. Såfremt de to profiler fortsætter deres imponerende niveau fra i går, hvor særligt Peter Wright imponerede med et gennemsnit på 110,29 i sin 6-2 sejr over Kirk Shepherd, så kunne man sagtens forestiller sig, at netop de to vil kunne støde ind i hinanden igen i finalen ved årets femte Europa Tour.

Dagens kampprogram kan ses her nedenfor. Alle kampe spilles bedst af 11 legs, på nær semifinalerne (13) og finalen (15). Alle kampene kan ses live på PDC.tv.

Tredje runde (klokken 13:00)
Michael van Gerwen vs. Darren Webster
Dave Chisnall vs. Ian White
Jamie Lewis vs. Paul Nicholson
Michael Smith vs. Jermaine Wattimena
Peter Wright vs. Danny Noppert
Joe Cullen vs. Kyle Anderson
Mensur Suljovic vs. Simon Whitlock
Rob Cross vs. James Wade

Klokken 19:15
Kvartfinaler
Semifinaler
Finale

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*