Optakt: I dag afgøres German Darts Open

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Michael van Gerwen er bookmakernes helt store favorit på finaledagen ved German Darts Open.

Der bliver ingen gentagelse af årets to første Europa Tour finaler ved det igangværende German Darts Open. Det ligger fast, efter at Peter Wright i går tabte til det tyske hjemmepublikums favorit, 21-årige Max Hopp. Dermed er Rob Cross nu bookmakernes største favorit til at udfordre verdensetteren Michael van Gerwen – særligt efter gårsdagens kampe, hvor Cross imponerede med en suveræn 6-0 sejr over Dimitri van den Bergh, hvor Cross’ leverede et gennemsnit på 103,66.

Gårsdagens stærkeste præstation blev imidlertid leveret af verdensranglistens nummer syv, Dave Chisnall. ‘Chizzy’ ydmygede således spanske Jose Justicia med tenniscifrene 6-0 og et gennemsnit på 108,65 til følge, og må i den forbindelse også betegnes som en potentiel vinder af et opgør med Michael van Gerwen – van Gerwen som i øvrigt har vundet sæsonens to første Europa Tour titler, og nu jagter et hattrick af titler.

I den mere ydmyge ende af favoritfeltet blev svenske Daniel Larsson i går tildelt en direkte plads ind i tredje runde, efter at Simon Whitlock kort forinden havde meldt afbud til turneringen på grund af sygdom. PDC Nordic & Baltic repræsentanten møder derfor Joe Cullen i eftermiddagens tredjesidste opgør, og bedømt ud fra Joe Cullens formkurve de seneste måneder, så er det langt fra utænkeligt, at Daniel Larsson vil kunne kvalificere sig til aftenens kvartfinaler.

Hele søndagens kampprogram kan ses her nedenfor. Alle kampe spilles bedst af 11 legs, på nær semifinalerne (13 legs) og finalen (15 legs). Kampene kan ses live på PDC.tv.

Eftermiddagsprogram (13:00)
Tredje runde
Michael van Gerwen v Alan Tabern
Dave Chisnall v Ian White
Daryl Gurney v Mervyn King
Michael Smith v Jelle Klaasen
Max Hopp v Benito van de Pas
Joe Cullen v Daniel Larsson
Mensur Suljovic v Gerwyn Price
Rob Cross v Darren Webster

Aftensprogram (19:15)
Kvartfinaler
Van Gerwen/Tabern v Chisnall/White
Gurney/King v Smith/Klaasen
Hopp/Van de Pas v Cullen/Larsson
Suljovic/Price v Cross/Webster

Semifinaler

Finale

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*