Video: Spillere og fans ærer Eric Bristow med et minuts klapsalve

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

Eric Bristow blev i går hyldet med et minuts klapsalve af de fremmødte ved torsdag aftens Premier League runde i den engelske by Sheffield. 

Det var rørende scener, da nyheden om at den femdobbelte verdensmester Eric Bristow forrige torsdag døde til et hjerteanfald nåede ud til publikum og spillere undervejs i opgøret mellem Peter Wright og Daryl Gurney.

LÆS OGSÅ: Eric Bristow er død

Lignende scener gjorde sig gældende i gårsdagens Premier League runde, hvor både spillere, fans og officials ærede mindet om en af dartsportens helt store koryfæer med et minuts klapsalve. Foruden de otte Premier League spillere var også Bristows mangeårige venner og tidligere rivaler Keith Deller og Bobby George at finde på scenen. Det samme var desuden Wayne Mardle og John Part, samt Sky Sports dartvært Dave Clark.

Du kan se de flotte scener i videoen her nedenfor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*