Terry Jenkins gør comeback

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Terry “The Bull” Jenkins gør comeback i PDC ved weekendens UK Open kvalifikationsturnering.

Han havde ellers lagt pilene på hylden, men noget tyder på at Terry Jenkins har fortrudt karrierestoppet. Forud for weekendens tre kvalifikationsturneringer til UK Open står den 54-årige englænder på tilmeldingslisten. Terry Jenkins havde ellers forud for 2017 bebuddet, at 2017 ville blive hans sidste år i PDC, og at han i 2017 kun ville deltage i de turneringer, han på forhånd havde kvalificeret sig til.

Allerede i november måned var der dog indikationer af at Terry Jenkins havde fortrudt sin beslutning, eftersom han deltog ved sæsonens to sidste players championship-turneringer i et håb om at kvalificere sig til VM – dog uden succes.

Der er ikke meldt noget officielt ud fra Jenkins-lejren, så indtil nu er det uvist om “The Bull”, som i sin storhedstid var placeret som nummer fire på verdensranglisten, har i sinde at deltage i flere turneringer end blot UK Open.

UK Open kvalifikationsturneringen starter i dag, hvor den første af i alt seks turneringer afvikles. De første tre i denne weekend, og de sidste tre mellem den 9.-11. februar.

Se/gense Terry Jenkins 9-darter mod danske Per Laursen ved VM 2014.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*