I dag afgøres Finder Darts Masters – Link til gratis livestream

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Scott Mitchell ligner en favorit forinden formiddagens kvartfinale-kampe.

Glen Durrant vinder ikke Finder Darts Masters for tredje år i træk. Det ligger fast, efter at walisiske Jim Williams imponerede med to sejre i puljen. Først over Glen Durrant og efterfølgende Geert de Vos. Sidste kamp med et gennemsnit omkring 110.

I alt er fire seedede spillere videre fra puljekampene. De i forvejen seedede spillere som ikke formåede at avancere fra de indledende kampe er Ross Montgomery, Martin Adams, Mark McGeeney og Geert de Vos.

De første kvartfinalekampe spilles klokken 10:45. Finalen forventes at være færdigspillet klokken 18:00. Du kan se med gratis på Winmau.tv.

Kvartfinalerne kan i øvrigt vise sig at blive de sidste kvartfinaler i BDO-regi for flere af spillerne forinden Lakeside som begynder den 6. januar. Darius Labanauskas, Scott Mitchell, Jamie Hughes og Danny Noppet rygtes nemlig at deltage ved PDC’s Q-school til næste år.

Lodtrækning til kvartfinalerne

Spiller   Spiller Resultat
Darius Labanauskas – Lit Scott Mitchell – Eng
Danny Noppert – Hol  (5) Willem Mandigers – Hol (4)
Wesley Harms – Hol  (3) Jamie Hughes – Eng (6)
Scott Waites – Eng Jim Williams – Eng

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*