Skuffelse for hjemmebanepublikummet ved European Championship

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Der var stor skuffelse for de belgiske tilskuere på førstedagen ved European Championship of Darts.

Der var på forhånd høje forventninger til de belgiske spillere på førstedagen af European Championship, hvor de to Huybrechts-brøde begge var i ilden. For begge spilleres vedkommende endte det dog med et tidligt farvel til drømmen om succes foran hjemmebanepublikummet, da det blev til nederlag for først Ronny Huybrechts mod Gerwyn Price, efterfulgt af Kims nederlag til Mensur Suljovic. Begge kampe endte med cifrene 6-5, hvor hverken Kim eller Ronny dog havde matchpile undervejs. Dermed er Dimitri van den Bergh eneste tilbageværende belgiske spiller i turneringen som bliver afviklet i den belgiske by Hasselt.

De øvrige resultater fra gårsdagens kampe kan ses længere nede i artiklen. Blandt de mest underholdende kampe var foruden Huybrechts-brødrenes kampe også opgøret mellem Ian White og Darren Webster, hvor Webster undervejs brændte 2 matchpile, for derefter at kunne se Ian White afgøre kampen med 2 pile fra 93 til slutcifrene 6-5.

Torsdagens negative historie kom i kampen mellem landsmændene Jelle Klaasen og Christian Kist, hvor Kist leverede et snit på sølle 64,35. Den tidligere Lakeside-vinder er for tiden hårdt ramt af en skade og smerter i armen, hvilket også kom til syne for et par uger siden ved European Darts Grand Prix, hvor Kist ligeledes tabte med cifrene 6-0. Denne gang til Jan Dekker, og med et snit på blot 66,93.

Resultater 
Gerwyn Price 6-5 Ronny Huybrechts
Alan Norris 6-4 Mervyn King
Ian White 6-5 Darren Webster
John Henderson 1-6 Kyle Anderson
Simon Whitlock (8) 6-3 James Richardson
Mensur Suljovic (4) 6-5 Kim Huybrechts
Michael van Gerwen (1) 6-2 Jan Dekker
Jelle Klaasen (5) 6-0 Christian Kist

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*