Officielt: Her er BDO’s deltagere ved Grand Slam of Darts

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PA Images

Glen Durrant er for tredje år i træk udset en plads ved Grand Slam of Darts.

32 af verdens bedste dartspillere vil fra den 10.-18. november kæmpe om trofæet ved Grand Slam of Darts i engelske Woverhampton. Heraf vil otte af disse spillere repræsentere BDO.

Mens en håndfuld af spillerne har været mere eller mindre sikret deltagelse via BDO-ranglisten, så har BDO i dag offentliggjort navnene på samtlige af deres otte spillere på deres hjemmeside.

Blandt de spillere som kan se frem til at være med i kampen om Grand Slam-trofæet er den dobbelte BDO-verdensmester, Glen Durrant, samt Durrants modstander i januars VM-finale, Mark McGeeney.

Foruden de to førnævnte, som i øvrigt ligger henholdsvis nummer et og to på BDO’s verdensrangliste, så er også Adam Smith-Neale sikret adgang på baggrund af sin sejr ved sidste uges Winmau World Masters.

De øvrige spillere som fuldender BDO’s repræsentanter udgøres af de fem øverst placerede spillere på BDO’s verdenganliste, som ikke har vundet enten Winmau World Masters, BDO World Trophy eller været i finalen ved verdensmesterskabet. I den forbindelse er der her tale om walisiske Jim Williams, hollandske Wesley Harms, tyske Michael Unterbuchner samt de to englændere Scott Mitchell og Gary Robson.

Blandt de otte spillere kan både Jim Williams, Michael Unterbuchner og Gary Robson se frem til at få debut ved turneringen.

BDO’s deltagere ved Grand Slam of Darts 2018:
Glen Durrant
Mark McGeeney
Jim Williams
Wesley Harms
Michael Unterbuchner
Scott Mitchell
Gary Robson
Adam Smith-Neale

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*