Rob Cross vinder af Players Championship 21

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

Rob Cross er nu den mest vindende på PDC’s players championship-tour gennem sæsonen.

Rob Cross er ikke til at stoppe. I dag vandt den 27-årige englænder sæsonens 4. players championship titel, hvilket er en enkelt mere end Gary Anderson, mens Michael van Gerwen og Joe Cullen hver i sær er noteret for 2 sejre. Der er ikke engang 2 uger siden at Cross sidst vandt på PDC’s ProTour.

Sejren kom i hus efter en 6-3 finalesejr over Adrian Lewis, hvilket var Lewis’ første finale siden april.

En anden som stjal overskrifterne ved dagens event var Terry Jenkins, som i dag spillede sin første kamp i PDC siden UK Open i marts måned. 54-årige Jenkins udtalte ellers, i forbindelse med VM, at han i denne sæson kun ville deltage i de TV-turneringer som han i forvejen var kvalificeret til.

Der var desuden flere overraskende resultater gennem dagens event, hvor Jermanie Wattimena og William O’Connor overraskede ved at spille sig i semifinalen.

De øvrige resultater fra dagens Players Championship kan findes på PDC’s hjemmeside. I morgen afvikles sæsonens sidste event, inden de 64 øverst-placerede på players championship-ranglisten kvalificerer sig til Players Championship Finals.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*